Ένας κούκλος από το Αλιβέρι που έκανε βόλτες στο γήπεδο! [Φωτογραφία]

Είναι από τις ωραιότερες φωτογραφίες που είδαμε στο Αλιβέρι.

Όσοι έβλεπαν αυτόν τον κούκλο στο Αλιβέρι, έχασαν τα λόγια τους! Ξαφνικά την ώρα που παίζονταν ένας αγώνας μπάσκετ, μπήκε μέσα στο γήπεδο και έκανε τους πάντες να απορήσουν με τα τσαλίμια του.

Είναι μια φωτογραφία που τράβηξε ο Αντώνιος Λάμπρου και είναι η στιγμή που ένας σκύλος “μπαίνει” σε ένα γήπεδο μπάσκετ πριν τον αγώνα.

Δεν μπήκε έτσι απλά αλλά έκανε ένα θεαματικό σάλτο και εμφανίστηκε στην μέση του γηπέδου στην πόλη του Αλιβερίου.

Είναι μια φωτογραφία που τράβηξε ο Αντώνιος Λάμπρου και είναι η στιγμή που ένας σκύλος “μπαίνει” σε ένα γήπεδο μπάσκετ πριν τον αγώνα.

Δεν χρειάζεται να σας πούμε πολλά. Μόνο και μόνο η φωτογραφία είναι πολύ γλυκιά. Ξαφνικά όλοι, δεν τρόμαξαν αλλά έβαλαν τα γέλια και χειροκρότησαν, βλέποντας αυτό το γλυκό τετράποδο να εισβάλει στο γήπεδο.

Το γήπεδο αυτό είναι στο Αλιβέρι που είναι πόλη περίπου 10000 κατοίκων, η οποία παρουσιάζει σημαντική οικονομική και εμπορική δραστηριότητα. Βρίσκεται 52 χλμ. νοτιοανατολικά από τη Χαλκίδα.

Το Αλιβέρι δεσπόζει χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε λόφους και βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από την θάλασσα.

Έχει και το δικό του λιμανάκι που ονομάζεται Κάραβος και είναι ένα χιλιόμετρο μακρυά από το κέντρο του Αλιβερίου.

Εκεί θα βρείτε μαγαζάκια και καφετέριες που αξίζει να ανακαλύψετε. Παράλληλα μπορείτε να κάνετε το περπάτημα σας βλέποντας την παραλία. Το περπάτημα είναι πηγή ζωής αν θέλετε να ζήσετε πολλά χρόνια.

Τέλος να σας πούμε ότι κατά το παρελθόν στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου λάμβανε χώρα έντονη μεταλλευτική δραστηριότητα.