Δείτε τι εμφανίστηκε κάποτε πάνω από τη θάλασσα της Κύμης [Φωτογραφία]

Πολλοί βλέποντας αυτή την εικόνα, σίγουρα θα τρόμαζαν και θα φοβόντουσαν αν τους πλησίαζε απειλητικά. (Δείτε παρακάτω την φωτογραφία)

Όχι δεν είστε οι μόνοι! Να σας πούμε ότι όλοι τρομάζουμε όταν βλέπουμε ακραία καιρικά φαινόμενα. Μέσα σε αυτά συγκαταλέγονται οι έντονες βροχές, οι πλημμύρες ακόμα και οι έντονες χιονοπτώσεις.

Αυτό που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία από την θάλασσα στην Κύμη, είναι αρκετά τρομακτικό. Θα δείτε πως ξεπετάχτηκε ξαφνικά ένα έντονο στοιχείο της φύσης.

Συγκλονιστική φωτογραφία που βρήκαμε στο facebook. Είναι η στιγμή που ένας υδροστρόβιλος εμφανίζεται ανάμεσα στην Κύμη και την Σκύρο.


Οι φωτογραφίες με υδροστόβιλους, προξενούν μεγάλο ενδιαφέρον στο διαδίκτυο μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν μπορούν να κάνουν τόσο μεγάλη καταστροφή όσο είχε κάνει η πλημμύρα τον Αύγουστο στη Χαλκίδα, το Μπούρτζι και τα Πολιτικά.

Δείτε ένα βίντεο από τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια (πηγή: Καλημέρα – Μία ανθρώπινη καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά, με σεβασμό στον τηλεθεατή και αξιοπρέπεια στην είδηση – Κάθε Σαββατοκύριακο στις 5 και μισή το πρωί)

Όσον αφορά το ρεπορτάζ με τον υδροστόβιλο, θα πρέπει να σας πούμε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε ανάμεσα και Κύμη και Σκύρο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε υδροστρόβιλος μιας και έχει ξαναέρθει πριν χρόνια στην περιοχή.

Εκείνη την ώρα κάτοικος έτυχε να δει το εντυπωσιακό φαινόμενο και με τη​ν φωτογραφική του μηχανή το αποθανάτισε και το δημοσίευσε στο facebook.

Οι υδροσίφωνες, θα πρέπει να σας πούμε ότι αποτελούν μια παγκόσμια απειλή, καθώς εμφανίζονται τακτικά σε πάρα πολλά σημεία του πλανήτη.

Στην προκειμένη περίπτωση να σας ενημερώσουμε ότι ζημιές δεν έκανε μιας και δεν βγήκε μέσα από την θαλάσσια περιοχή. Ευτυχώς δεν υπήρχαν βάρκες εκεί κοντά. Ο συγκεκριμένος υδροσίφωνας, ευτυχώς προσέφερε μόνο θέαμα.

Τα νέα της Εύβοιας

Σχολεία κλειστά την Πέμπτη: Πότε θα ανακοινωθούν;

Food market pass: Πότε θα δοθούν τα χρήματα;

Αυτή είναι η προκήρυξη για αστυνομία 2023

Εύβοια: Ώρες αγωνίας στα χιόνια για άντρα που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο

Τι ήταν αυτό που εξόργισε τους Χαλκιδέους κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας;

Πυργί: Δείτε ποιος βρέθηκε έξω από τα σπίτια τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις