Δείτε τι κρεμάστηκε έξω από κτίριο της Χαλκίδας [Φωτογραφία]

Εμάς μας έκανε να δακρύσουμε από συγκίνηση αυτό που είδαμε να έχουν κρεμάσει έξω από κτίριο της Χαλκίδας.

Έγινε λίγες μέρες πριν την 28η Οκτωβρίου 2020. Κανένας από τους συμπολίτες μας, δεν ξεχνά ότι η Επέτειος του Όχι μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις το 1940. Συνέπεια της άρνησης αυτής ήταν η είσοδος της χώρας μας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940.

Το κτίριο της αντιπεριφέρειας στην Εύβοιας έβαλε τα γιορτινά του και κρέμασε μια πολύ μεγάλη Ελληνική σημαία έξω από το κτίριο του.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία και έστειλε τις δικές του γαλανόλευκες καλημέρες από την Εύβοια σε όλη την Ελλάδα! Η σημαία αυτή τοποθετήθηκε στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου. Το Διοικητήριο της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας φόρεσε τα καλύτερα του κάνοντας μας περήφανους.

Η σημαία όπως βλέπετε και στη φωτογραφία κρεμάστηκε έξω από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας της Εύβοιας και μας έκανε περήφανους. Μια σημαία γίγαντας. Αρκετά ήταν τα μέτρα τόσο στο μήκος όσο και στο πλάτος και όπως θα δείτε έντυσε μεγάλο μέρος του κτιρίου. (πηγή φωτογραφίας: Facebook – Γιώργος Κελαϊδίτης)

Αξίζει να σημειωθεί για όσους θέλουν να επισκεφθούν το κτίριο της αντιπεριφέρειας, δεν είναι μακρυά από το κέντρο της Χαλκίδας. Βρίσκεται στην λεωφόρο Χαϊνά, λίγα μέτρα μακρυά από το γήπεδο της Χαλκίδας.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Πάσχα;

Φωτοβολταϊκά στέγης επιδότηση 2023: Πότε θα αρχίσει;

Voucher 400 ευρώ: Πώς θα το πάρετε

Ερέτρια: Ο δυνατός ήχος πάγωσε όσους ήταν εκεί

Κύμη: Όλο το χωριό βγήκε στον δρόμο για την παρέλαση

Έπαθαν πλάκα όταν την είδαν να κάνει βουτιές στο λιμάνι στην Κάρυστο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις