Αυλωνάρι: Δείτε τι αηδιαστικό φύτρωσε στο γήπεδο του χωριού [Φωτογραφία]

Δεν το βλέπεις καθημερινά και προκαλεί αρνητική αντίδραση όταν το συναντάς. Βέβαια τέτοια κίνηση μόνο αηδία προκαλεί μιας και δεν έγινε σε κάποιο χωράφι αλλά στο γήπεδο του χωριού. Εκεί θα παίξουν τα παιδιά, εκεί θα παίξει η τοπική ομάδα.  Στο γήπεδο του Αυλωναρίου, κάποιος πήγε βόλτα το ζώο του και δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τι έγινε.

Την φωτογραφία δημοσίευσε στο facebook το avlonari such a lovely place και δεν χρειάζεται πολύ περιγραφή για να σας εξηγήσουμε τι συνέβη.

Την φωτογραφία δημοσίευσε στο facebook το avlonari such a lovely place
Την φωτογραφία δημοσίευσε στο facebook το avlonari such a lovely place

Λίγα λόγια για το Αυλωνάρι

Το Αυλωνάρι είναι χωριό το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο Αλιβέρι και στην Κύμη του Νομού Ευβοίας. Είναι από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και είναι κτισμένο επάνω σε λόφο στην μέση μιας κοιλάδας. Στην κορυφή του βρίσκεται ο ναός του Αγίου Νικολάου, καθώς και μεσαιωνικός πύργος από την περίοδο της Ενετοκρατίας. Το παλιό Αυλωνάρι με τα γραφικά σοκάκια και τις παλιές πέτρινες βρύσες, ο ενετικός πύργος, το κάστρο Ποτήρι, ο ναός του Αγ.Δημητρίου, οι νερόμυλοι στον ποταμό Κάναλη, ο παλιός ανεμόμυλος, η μονή Αγ.Χαραλάμπους(χαρακτηρισμένη ως ιστορικό μνημείο), το νεοκλασσικό Μόλαρη καθώς και οι παραλίες Μουρτερή, Κάλαμος, Κορασίδα, Καλάμι που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση είναι τα σημεία που μπορεί να δει ο επισκέπτης.

Η απόσταση που το χωρίζει μέχρι την Χαλκίδα είναι 66 χιλιόμετρα, ενώ μέχρι την Αθήνα 133 χιλιόμετρα. Απέχει 900 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο Χανίων Αυλωναρίου – Κύμης, ενώ το ύψος του λόφου που είναι χτισμένο το χωριό είναι 70 μέτρα. Ο πληθυσμός του είναι 637 κάτοικοι, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011.

Με τα χωριά Δάφνη, Ελαία, Λοφίσκος και Χάνια, καθώς και τη Μονή Αγίου Χαραλάμπους Λευκών, συγκροτούν την Τοπική Ενότητα Αυλωναρίου, συνολικού πληθυσμού 1.354 κατοίκων. (wikipedia)

Τα νέα της Εύβοιας

Δικαστική αστυνομία προκήρυξη: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Προκήρυξη για δημοτική αστυνομία 2023: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Δώρο Πάσχα 2023: Πότε θα πληρωθεί;

Δείτε τι ακούγεται ότι θα έρθει στην Εύβοια και θέλει προσοχή

Εύβοια: Όταν πρόσεξε καλύτερα τα παπούτσια του κατάλαβε το λάθος

Χαλκίδα: Του κόπηκαν τα γόνατα όταν είδε ποιος τον πλησίασε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει απόψε στο My Style Rocks

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις