Δείτε με τι πλάσματα γέμισε η θάλασσα στην γέφυρα της Χαλκίδας [Φωτογραφία]

Δεν χρειάζεται να κάνουμε μεγαλύτερη περιγραφή. Αυτό που είδαμε στην Εύβοια ήταν απίθανο!

Ξαφνικά η θάλασσα στην παραλία της Χαλκίδας, γέμισε από καταπληκτικά πλάσματα. Όλα μαζί κολυμπούσαν στα παγωμένα νερά της Χαλκίδας.

Είτε δίπλα, δίπλα, είτε κρατώντας αποστάσεις μεταξύ τους, απολάμβαναν το όμορφο πρωινό τους. Δεν χρειάστηκε να στείλουν κάποιο sms στο 13033 για να βγουν βόλτα.

Είναι γεννημένοι να ζουν ελεύθεροι χωρίς να περιορίζεται η αγάπη τους να πετούν. Να πετούν πάνω από τις όμορφες παραλίες της Εύβοιας. Πάνω από τα βουνά. Να βλέπουν όλη την ομορφιά του κόσμου κάτω τους. Να πετούν και να καμαρώνουν την ομορφιά της ζωής.

Είναι πιο επιθετικός και από τον ρινόκερο λένε οι έρευνες.

Δεν δειλιάζει και δεν φοβάται κανέναν και τίποτα ο γλάρος. Μεταφέρει ανθεκτικά μικρόβια που μπορεί να προκαλέσει ανθρώπινη επιδημία.

Στη Ρώμη έχει παρατηρηθεί ότι τρυπώνει και μέσα στα σπίτια. Στη Βρετανία αρπάζει σκυλιά, γάτες και λαγούς. Στην Αυστραλία πετά πάνω από στις παραλίες. Μάλιστα ο γλάρος δεν το βάζει με τίποτα κάτω. Ότι του αρέσει, θα το αρπάξει.

Μαθαίνουμε ότι στην Καβάλα ένας γλάρος, πήρε την τυρόπιτα από το χέρι ενός τουρίστα. Μεγάλες εφημερίδες σχολιάζουν τα κατορθώματα από τα θαλασσοπούλια, που πάντα ήταν το σύμβολο της θάλασσας. Πάντα ήταν οι ηγεμόνες των αιθέρων.

Ξαφνικά η θάλασσα στην παραλία της Χαλκίδας, γέμισε από καταπληκτικά πλάσματα. Όλα μαζί κολυμπούσαν στα παγωμένα νερά της Χαλκίδας.