Εύβοια: Δείτε τι πλάσματα κατέβηκαν από τον ουρανό [Φωτογραφίες]

Τα είδαμε τα πλάσματα στην Νέα Λάμψακο και ήταν φανταστικά.

Πετάνε όλα μαζί πάνω από τις κολόνες της ΔΕΗ που νομίζεις ότι θα πέσουν πάνω και θα κάνουν καμμία διακοπή ρεύματος στη Χαλκίδα.

Βέβαια και διακοπή ρεύματος να προξενήσουν σε μια πόλη σαν τη Χαλκίδα, θα πούμε χαλάλι σε αυτό το θέαμα που μας πρόσφεραν.

Ο καιρός στη Χαλκίδα ήταν υπέροχος για τα φλαμίνγκο

Ο καιρός ήταν υπέροχος στη Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέα Λαμψάκου. Ο καιρός δεν είχε στο μενού ούτε βροχές αλλά ούτε και χιόνια.

Είναι καταπληκτικά και βέβαια αν τα συναντήσεις κάπου μπροστά σου, η εικόνα θα σε αποζημιώσει με τα φλαμίνγκο.

Γιατί τα φλαμίνγκο είναι ροζ;

Τα φλαμίνγκο έχουν ροζ χρώμα στα φτερά τους εξαιτίας των τροφών που τρώνε. Δεν είναι κάτι το μαγικό αλλά κάποια ίχνη τροφών δίνουν εντολή για το ροζέ που βλέπετε στις φτερούγες.

Τα φλαμίνγκο δεν κάθονται σε ένα μέρος στην Ελλάδα. Τα έχουμε δει στην Ξάνθη και γενικά στην Βόρεια Ελλάδα όπως και σε πάμπολλες περιοχές της Εύβοιας.

Είναι υπέροχο και σίγουρα θα καθίσετε να το χαζεύετε για πολλές ώρες. Δεν βλέπετε και κάθε μέρα αυτά τα πλάσματα να κατεβαίνουν από τον ουρανό.

Μπροστά σε ένα καταπληκτικό θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι στην Νέα Λάμψακο τον περσινό χειμώνα. Σαν ένα παιχνίδι της φύσης εμφανίστηκε στα μάτια των ανθρώπων, Ξαφνικά προσγειώθηκαν πλάσματα που σίγουρα είναι ξένα και δεν ανήκουν σε αυτό το περιβάλλον.

Τα πανέμορφα πτηνά βρέθηκαν για ξεκούραση από το ταξίδι της μετανάστευσης τους. Αυτό έγινε στην Νέα Λάμψακο! Οι κάτοικοι που βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή όπως και η Νικολέτα Πολύχρονου που μας έδωσε τις φωτογραφίες, θα θυμούνται για αρκετό καιρό αυτά τα θεϊκά πλάσματα που… προσγειώθηκαν εκεί.