Δείτε τι πετούσε πάνω από τον ουρανό στο Αλιβέρι! [Φωτογραφία]

Μια καταπληκτική φωτογραφία που μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό στο Αλιβέρι.

Ξαφνικά αυτά τα πλάσματα που θα δείτε έκαναν πολλούς να τα κοιτούν με δέος ψηλά. Όλα τα κεφάλια ήταν προς τα πάνω. Όσοι ήταν οι τυχεροί είδαν ένα εκπληκτικό θέαμα που μόνο στα ντοκυμαντέρ τα βλέπουν.

Δεκάδες πλάσματα με μεγάλα φτερά φάνταζαν σαν μικροί θεοί πάνω από την πόλη την Νότιας Εύβοιας. Πετούσαν με αυτοπεποίθηση και συμμετρικά. Έκαναν βόλτα από τον Κάραβο και την παραλία του μέχρι την Ακτή Νηρέως. Για αρκετή ώρα έδιναν τα ρέστα και οι πιο τυχεροί πήραν φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα και αποθανάτισαν αυτή την μοναδική στιγμή.

Το Αλιβέρι για όσους δεν έχουν πάει είναι μια καταπληκτική κωμόπολη. Δεν είναι αραιοκατοικημένη περιοχή αλλά έχει έντονα τα στοιχεία της πόλης.

Εκτός από τα απίθανα φλαμίνγκο που θα τα δείτε και στην φωτογραφία, αξίζει να σας πούμε ότι στην περιοχή του Αλιβερίου λειτουργεί ατμοηλεκτρική μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ καθώς και η νεότερη μονάδα παραγωγής της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ-Ηρακλής.

Παράλληλα, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις και επικουρικά προς τις παραπάνω βιομηχανίες, στην περιοχή δραστηριοποιείται σημαντικός αριθμός βιοτεχνιών και μικρότερης κλίμακας βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Ξαφνικά αυτά τα πλάσματα που θα δείτε έκαναν πολλούς να τα κοιτούν με δέος ψηλά. Όλα τα κεφάλια ήταν προς τα πάνω. Όσοι ήταν οι τυχεροί είδαν ένα εκπληκτικό θέαμα που μόνο στα ντοκυμαντέρ τα βλέπουν. (πηγή φωτογραφίας: Αντώνιος Λάμπρου)

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Πάσχα;

Φωτοβολταϊκά στέγης επιδότηση 2023: Πότε θα αρχίσει;

Voucher 400 ευρώ: Πώς θα το πάρετε

Κύμη: Όλο το χωριό βγήκε στον δρόμο για την παρέλαση

Έπαθαν πλάκα όταν την είδαν να κάνει βουτιές στο λιμάνι στην Κάρυστο

Χαλκίδα: Κατέβηκαν στην πυλωτή και τραβούσαν τα μαλλιά τους

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις