Δείτε τι έκαναν οι κλέφτες σε ένα κατάστημα της Χαλκίδα [Βίντεο]

Κάθε μέρα κάνουν πάρτι οι διαρρήκτες στη Χαλκίδα.

Το πρόβλημα ξεκινά από τις 7 το απόγευμα, την ώρα που δεν κυκλοφορεί γάτα στους δρόμους. Λόγω του lockdown, οι κάτοικοι κλείνονται στα σπίτια τους και δεν κυκλοφορεί ούτε κουνούπι στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η ερημιά που υπάρχει στους δρόμους προκαλεί τους κλέφτες να κάνουν διάρρηξη ακόμη και απογευματινές ώρες. Έτσι, εισβάλλουν στα καταστήματα και κλέβουν εμπορεύματα προκαλώντας έτσι διπλή ζημιά στους ιδιοκτήτες.

Διπλά χαμένοι είναι οι έμποροι οι οποίοι από την μία ακόμη δεν έχουν πουλήσει το εμπόρευμα τους λόγω της καραντίνας και από την άλλη με τις κλοπές στη Χαλκίδα που γίνονται χάνουν το εμπόρευμα που με τόσο κόπο έχουν πληρώσει.

Αύξηση των κλοπών και των ληστειών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε μαγαζιάτου Δήμου Χαλκιδέων. Το κλείσιμο των καταστημάτων των καταστημάτων για τόσους πολλούς μήνες και η αυστηροποίηση των μέτρων είχε σαν αποτέλεσμα την έξαρση των εγκλημάτων.

Έκκληση απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας με επιστολή του προς τις αρχές για τις άμεσες ενέργειες τους.

Τα κρούσματα κλοπών δυστυχώς, είναι πολλά. Πρόσφατα άγνωστος έσπασε την τζαμαρία από κατάστημα κινητών τηλεφώνων και άρπαξε 15 τηλέφωνα. Την ίδια ώρα η αστυνομία, κάνει περιπολίες και όπου βλέπει παραβατικότητα παρεμβαίνει. Όπως συνέβη σε περίπτερο στη Χαλκίδα που έπιασαν μια γυναίκα που έκλεβε την επιχείρηση.

Δείτε τι τρομακτικό έκαναν οι κλέφτες στη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Το θράσος των διαρρηκτών είναι μεγάλο. Σκαρφάλωσαν πολύ ψηλά και κατάφεραν να μπουν σε επιχείρηση μέσα από τον αεραγωγό του air condition. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Οι δράστες είναι εκπαιδευμένοι και δεν σταματούν καθόλου. Η παρακάτω φωτογραφία είναι συγκλονιστική. Το θράσος των διαρρηκτών είναι μεγάλο. Ανέβηκαν σε τόσο μεγάλο ύψος και κατάφεραν να μπουν σε επιχείρηση μέσα από τον αεραγωγό του air condition.

https://www.youtube.com/watch?v=TUSxBN0QPTQ
Από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά Καλημέρα σας

Σαν αράχνες κατάφεραν να ανέβουν τον τοίχο χωρίς να τους δει κάποιος. Το τρομακτικό είναι ότι μπήκαν από μία μικρή τρύπα. Και το συγκλονιστικό είναι ότι σε αυτή την επιχείρηση οι κλέφτες στην Εύβοια κατέβηκαν μέσα από τον αεραγωγό του air condition.

Οι δράστες άρπαξαν χρήματα και εμπορεύματα και εξαφανίστηκαν.