Απίστευτο τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο βρέθηκε στον αέρα

Εύβοια

Ένα απίστευτο τροχαίο είχαμε στην Ερέτρια όπου αυτοκίνητο όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες βρέθηκε στον αέρα. Όλοι κοκκάλωσαν βλέποντας αυτή την εικόνα που θα δείτε στις φωτογραφίες.

Όλα έγιναν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024. Πιο συγκεκριμένα το τροχαίο έγινε στον κυκλικό κόμβο λίγα μέτρα πιο μακρυά από τον δρόμο καρμανιόλα της Ερέτριας.

Απίστευτο τροχαίο, Εύβοια, Αυτοκίνητο βρέθηκε στον αέρα

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε το αγροτικό όχημα να είναι σηκωμένο στον αέρα. Δίπλα του βρίσκεται το κόκκινο αυτοκίνητο. Κόσμος έχει μαζευτεί μιας και δεν πιστεύει αυτό που βλέπει.

ADVERTISING

Οι δύο πίσω ρόδες του αγροτικού οχήματος είναι στον αέρα μετά από την σύγκρουση.

Απίστευτο τροχαίο, Εύβοια, Αυτοκίνητο βρέθηκε στον αέρα

Το θέμα είναι ότι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας. Ωστόσο μιλάμε για έναν δρόμο καρμανιόλα όπου τα τροχαία γίνονται σε καθημερινή βάση.

Με αίμα έχει βαφτεί αυτός ο δρόμος στην Εύβοια που τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει καμμία απολύτως αλλαγή.

Πρόκειται για έναν δρόμο απότομο όπου δυστυχώς δεν σταματούν τα τροχαία ατυχήματα.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο ποσοστό των θανάτων από τροχαία ατυχήματα σημειώνονται σε επαρχιακούς δρόμους, ενώ μικρότερο είναι το ποσοστό σε αστικές περιοχές και αμελητέο σε αυτοκινητόδρομους.

Ο θάνατος παραμονεύει σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Εύβοιας. Δρόμοι – καρμανιόλες, φονικές παγίδες σκορπούν τον τρόμο.

Ένας ακόμα δρόμος καρμανιόλα είναι στην Ερέτρια. Πιο συγκεκριμένα έχουν γίνει πολλά τροχαία κατά καιρούς και δυστυχώς έχουν χαθεί και ανθρώπινες ζωές.

Πρόκειται για τον περιφερειακό της Ερέτριας όπου έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα. Τροχαία ατυχήματα παρατηρούνται σε όλη την περιοχή της Ερέτριας.

Η άσφαλτος βάφεται «κόκκινη» και οι Ευβοιώτες πενθούν για τους δικούς τους ανθρώπους, που αφήνουν την τελευταία τους πνοή μετά από τροχαία δυστυχήματα.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Πάγωσε με το πλάσμα που είδε κοντά στην βάρκα του

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα το μεγάλο ψάρι που ήταν στην παραλία

Χαλκίδα: Άφωνοι οι επισκέπτες με αυτό το πανέμορφο πλάσμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.