Θρήνος για 53χρονο άντρα – Έχασε την ζωή του στον δρόμο για το νοσοκομείο Χαλκίδας

Με ασθενοφόρο μεταφέρονταν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όταν λίγο πριν φτάσει στην Ορέστη Μακρή, έχασε την μάχη να κρατηθεί στην ζωή

Με ασθενοφόρο μεταφέρονταν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όταν λίγο πριν φτάσει στην Ορέστη Μακρή, έχασε την μάχη να κρατηθεί στην ζωή

Εύβοια νέα: Δεν χωράει ανθρώπου νους την τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου στη Βόρεια Εύβοια, όταν ένα δέντρο καταπλάκωσε έναν άντρα με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να χάσει τη ζωή του.

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην πυροσβεστική μιας και ένας άντρας καταπλακώθηκε από δέντρο. Οι δυσάρεστες ειδήσεις δεν σταματούν από την Βόρεια Εύβοια. Μετά το τραγικό τροχαίο στα μέσα της εβδομάδας, τον τραγικό θάνατο ενός νέου παλικαριού από τρακτέρ, έχουμε και την δυσάρεστη είδηση με τον θάνατο 53χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δασεργάτη όπου έπεσε πάνω του δέντρο.

Το ατύχημα συνέβη την ώρα που έκανε εργασίες στην περιοχή σήμερα νωρίς το πρωί του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου 2022. Δυστυχώς τραυματίστηκε σοβαρά. Με ασθενοφόρο μεταφέρονταν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όταν λίγο πριν φτάσει στην Ορέστη Μακρή, έχασε την μάχη να κρατηθεί στην ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δείτε τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος

Υπάρχουν οι πρώτες βοήθειες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές σε περίπτωση τραυματισμού.

-Αν ο τραυματίας αιμορραγεί, χρησιμοποίησε αποστειρωμένες γάζες ή καθαρά πανιά ή ρούχα και δώσε πίεση στο σημείο. Πρόσθεσε συνεχώς γάζες, χωρίς να αφαιρείς τις προηγούμενες και αν έχεις επίδεσμο σταθεροποίησε τον όταν σταματήσει η αιμορραγία.

-Θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αγγίζεις αίμα, χωρίς να φοράς γάντια μιας χρήσεως.

– Θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι σημαντικό να σκεπάσεις τον τραυματία με κουβέρτα ή μπουφάν, για την αποφυγή απώλειας θερμότητας.

-Μην ξεχνάς να μιλάς συνεχώς στον τραυματία και να τον ενθαρρύνεις ψυχολογικά και ενημέρωσε τον ότι έρχεται ειδικευμένη βοήθεια. Είναι πολύ σημαντικό να του δώσεις ελπίδες και αισιοδοξία.

– Δεν πρέπει να ξεχνάς μια πολύ σοβαρή συμβουλή. Θα πρέπει να μην κουνιέται ο τραυματίας. Πρέπει να του το υπενθυμίζεις κάθε λίγο. Πρέπει να τον συμβουλεύεις να μείνει ακίνητος έως ότου έρθει η βοήθεια.

– Τέλος αν ο τραυματίας δεν έχει τις αισθήσεις του, αλλά αναπνέει φυσιολογικά, διατήρησε ανοιχτό τον αεραγωγό του.