Θρήνος στην Βόρεια Εύβοια για 39χρονο άντρα – Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ [Φωτογραφίες]

Νεκρό 39χρονο παλικάρι από την Βόρεια Εύβοια

Νεκρό 39χρονο παλικάρι από την Βόρεια Εύβοια

Τρακτέρ ατύχημα: Θλίψη έχει σκεπάσει την Λίμνη στην Βόρεια Εύβοια.

Δυστυχώς οι δυσάρεστες ειδήσεις δεν σταματούν στην Εύβοια, μετά τον χθεσινό τραυματισμό με μηχανή στην περιοχή της Κύμης, αυτή την φορά είχαμε νέο ατύχημα με τρακτέρ με ένα 39χρονο παλικάρι να χάνει την ζωή του.

Νεκρό 39χρονο παλικάρι από την Βόρεια Εύβοια

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 39χρονος αγρότης από την περιοχή. Ο άτυχος άντρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2022 μέσα σε χωράφι, στην περιοχή της Λίμνης στην Βόρεια Εύβοια.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και η Πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει. Δυστυχώς όμως είχε χάσει την ζωή του βυθίζοντας στο πένθος όλη την περιοχή.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και η Πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και η Πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει

Δείτε τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος

Υπάρχουν οι πρώτες βοήθειες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές σε περίπτωση τραυματισμού.

-Αν ο τραυματίας αιμορραγεί, χρησιμοποίησε αποστειρωμένες γάζες ή καθαρά πανιά ή ρούχα και δώσε πίεση στο σημείο. Πρόσθεσε συνεχώς γάζες, χωρίς να αφαιρείς τις προηγούμενες και αν έχεις επίδεσμο σταθεροποίησε τον όταν σταματήσει η αιμορραγία.

-Θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αγγίζεις αίμα, χωρίς να φοράς γάντια μιας χρήσεως.

– Θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι σημαντικό να σκεπάσεις τον τραυματία με κουβέρτα ή μπουφάν, για την αποφυγή απώλειας θερμότητας.

-Μην ξεχνάς να μιλάς συνεχώς στον τραυματία και να τον ενθαρρύνεις ψυχολογικά και ενημέρωσε τον ότι έρχεται ειδικευμένη βοήθεια. Είναι πολύ σημαντικό να του δώσεις ελπίδες και αισιοδοξία.

– Δεν πρέπει να ξεχνάς μια πολύ σοβαρή συμβουλή. Θα πρέπει να μην κουνιέται ο τραυματίας. Πρέπει να του το υπενθυμίζεις κάθε λίγο. Πρέπει να τον συμβουλεύεις να μείνει ακίνητος έως ότου έρθει η βοήθεια.

– Τέλος αν ο τραυματίας δεν έχει τις αισθήσεις του, αλλά αναπνέει φυσιολογικά, διατήρησε ανοιχτό τον αεραγωγό του.