Εύβοια: Τραυματίστηκε 35χρονο παλικάρι σε τροχαίο

Τραυματίστηκε οδηγός ύστερα από τροχαίο στην Κύμη

Τροχαίο ατύχημα Κύμη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2022 στην περιοχή της Κύμης.

Πιο συγκεκριμένα το ατύχημα έγινε στην παραλία της Κύμης. Όλα έγιναν στις 7 και μισή το απόγευμα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, μηχανή εξετράπη της πορείας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 35χρονος οδηγός της.

Τραυματίστηκε οδηγός ύστερα από τροχαίο στην Κύμη

Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε στο σημείο και κάλεσαν ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Κύμης αλλά στην συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του λόγω του τραυματισμού του.

Δείτε τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος

Υπάρχουν οι πρώτες βοήθειες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές σε περίπτωση τραυματισμού.

-Αν ο τραυματίας αιμορραγεί, χρησιμοποίησε αποστειρωμένες γάζες ή καθαρά πανιά ή ρούχα και δώσε πίεση στο σημείο. Πρόσθεσε συνεχώς γάζες, χωρίς να αφαιρείς τις προηγούμενες και αν έχεις επίδεσμο σταθεροποίησε τον όταν σταματήσει η αιμορραγία.

-Θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αγγίζεις αίμα, χωρίς να φοράς γάντια μιας χρήσεως.

– Θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι σημαντικό να σκεπάσεις τον τραυματία με κουβέρτα ή μπουφάν, για την αποφυγή απώλειας θερμότητας.

-Μην ξεχνάς να μιλάς συνεχώς στον τραυματία και να τον ενθαρρύνεις ψυχολογικά και ενημέρωσε τον ότι έρχεται ειδικευμένη βοήθεια. Είναι πολύ σημαντικό να του δώσεις ελπίδες και αισιοδοξία.

– Δεν πρέπει να ξεχνάς μια πολύ σοβαρή συμβουλή. Θα πρέπει να μην κουνιέται ο τραυματίας. Πρέπει να του το υπενθυμίζεις κάθε λίγο. Πρέπει να τον συμβουλεύεις να μείνει ακίνητος έως ότου έρθει η βοήθεια.

– Τέλος αν ο τραυματίας δεν έχει τις αισθήσεις του, αλλά αναπνέει φυσιολογικά, διατήρησε ανοιχτό τον αεραγωγό του.