Τροχαίο με 2 νεκρούς και έναν τραυματία στην Βόρεια Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα στα Γιάλτρα

Θρήνος στην Βόρεια Εύβοια μιας και το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου 2022, είχαμε τροχαίο όπου δυστυχώς έχασαν την ζωή τους 2 άτομα

Τροχαίο ατύχημα είχαμε το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου στην Βόρεια Εύβοια.

Δεν σταματούν οι δυσάρεστες ειδήσεις με τα τροχαία στην Εύβοια. Δυστυχώς άλλο ένα τροχαίο είχαμε σήμερα το πρωί στην Βόρεια Εύβοια.

Πιο συγκεκριμένα στις 8 και 20 το πρωί, στον δρόμο Αιδηψού – Λιχάδας συνέβη το μοιραίο. Αυτοκίνητο αγροτικό στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα κάτω από άγνωστες συνθήκες, έφυγε από τον δρόμο και βρέθηκε σε χαράδρα 40 μέτρων κοντά στην περιοχή των Γιάλτρων.

Τροχαίο στα Γιάλτρα: Στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού

Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβέστες για να κάνουν τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση μιας και το ατύχημα έγινε σε χαράδρα πολλών μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες δυστυχώς έχουμε 2 νεκρούς και έναν τραυματία. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Ιστιαίας και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας εξαιτίας της σοβαρής του κατάστασης.

Δείτε τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος

Υπάρχουν οι πρώτες βοήθειες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές σε περίπτωση τραυματισμού και πρέπει όλοι να τις έχουμε υπόψιν μας σε περίπτωση που βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τροχαίο ατύχημα είτε στην Εύβοια είτε εκτός νομού.

-Αν ο τραυματίας αιμορραγεί, χρησιμοποίησε αποστειρωμένες γάζες ή καθαρά πανιά ή ρούχα και δώσε πίεση στο σημείο. Πρόσθεσε συνεχώς γάζες, χωρίς να αφαιρείς τις προηγούμενες και αν έχεις επίδεσμο σταθεροποίησε τον όταν σταματήσει η αιμορραγία.

-Θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αγγίζεις αίμα, χωρίς να φοράς γάντια μιας χρήσεως. Απαραίτητη είναι να υπάρχουν τα γάντια στο αυτοκίνητο μας.

– Θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι σημαντικό να σκεπάσεις τον τραυματία με κουβέρτα ή μπουφάν, για την αποφυγή απώλειας θερμότητας.

-Μην ξεχνάς να μιλάς συνεχώς στον τραυματία και να τον ενθαρρύνεις ψυχολογικά και ενημέρωσε τον ότι έρχεται ειδικευμένη βοήθεια. Είναι πολύ σημαντικό να του δώσεις ελπίδες και αισιοδοξία.

– Δεν πρέπει να ξεχνάς μια πολύ σοβαρή συμβουλή. Θα πρέπει να μην κουνιέται ο τραυματίας. Πρέπει να του το υπενθυμίζεις κάθε λίγο. Πρέπει να τον συμβουλεύεις να μείνει ακίνητος έως ότου έρθει η βοήθεια.

– Τέλος αν ο τραυματίας δεν έχει τις αισθήσεις του, αλλά αναπνέει φυσιολογικά, διατήρησε ανοιχτό τον αεραγωγό του.