Εύβοια: Δύο πλάσματα ήταν αγκαλιά σε ένα χωράφι (Φωτογραφία)

Στην φωτογραφία θα δείτε και εσείς ότι η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις και αυτό είναι από τα καλύτερα νέα της Εύβοιας.

Η αγάπη τελικά δεν κοιτά ανομοιότητες. Είτε είμαστε στην Εύβοια, είτε στην Αθήνα, είτε στο πιο απόμακρο σημείο του κόσμου. Αυτά τα δύο πλάσματα που “είδαμε” σε ένα χωράφι της Εύβοιας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Μια καταπληκτική φωτογραφία είχαμε ξαναδεί, όπου δύο πλάσματα ήταν αγκαλιασμένα σε ένα πάρκο στο κέντρο της πόλης της Χαλκίδας.

Μέσα σε ένα καταπράσινο χωράφι στην Εύβοια συναντήσαμε μια μεγάλη και ανεπανάληπτη φιλία. Εκεί κάθονταν κάτω από τον ήλιο δύο υπέροχα πλάσματα. Κατά καιρούς έχουμε συναντήσει πολλά πλάσματα όπως στο Μαρμάρι όπου ένα γιγάντιο και σπάνιο πλάσμα ήταν στην θάλασσα. Μόνο που οι πρωταγωνιστές του σημερινού μας ρεπορτάζ δεν πετούσαν αλλά είναι αγαπημένα τετράποδα της ξηράς.

Πρόκειται για ένα σκύλο και μία γάτα. Είτε έχει ζέστη, είτε πολύ βροχή θα βρουν την ευκαιρία και θα καθίσουν παρέα. Ένα ολόλευκο σκυλάκι και μια λευκή επίσης γάτα κάθισαν παρέα. Ταιριάζουν όχι μόνο στην συμπεριφορά αλλά και στο χρώμα όπως θα δείτε και εσείς.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τα σχόλια να είναι πολύ θετικά. Άλλωστε σπανίζει στις μέρες μας η αγάπη…

Πρόκειται για ένα σκύλο και μία γάτα. Είτε έχει ζέστη, είτε πολύ βροχή θα βρουν την ευκαιρία και θα καθίσουν παρέα. (Πηγή φωτογραφίας: facebook)