Μαρμάρι: Ένα μεγάλο πλάσμα βγήκε μέσα από τη θάλασσα [Φωτογραφία]

Σίγουρα είναι πολύ περίεργο και να μας το λέγανε δεν θα το πιστεύαμε με τίποτα ότι βρέθηκε αυτό το πλάσμα στην Εύβοια.

Δεν το βλέπουμε πολύ συχνά στις θάλασσες αλλά όταν το δούμε δίπλα μας σίγουρα θα χάσουμε τα λόγια μας.

Μια παρέα στο Μαρμάρι δεν πίστευε ότι θα πετάγονταν από την θάλασσα ένα… πελώριο πλάσμα. Δεν ξέρουμε αν έχασαν την ψυχραιμία τους ή όχι, πάντως οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι πολύ εντυπωσιακές.

Όλοι μας μαγευόμαστε από πελώριο πλάσματα που είναι κρυμμένα στον βυθό της θάλασσας. Το γεγονός ότι μαγευόμαστε δεν σημαίνει ότι θέλουμε να τα δούμε ακριβώς μπροστά μας. Θέλουμε και μια απόσταση ασφαλείας.

Έτσι, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, μία φάλαινα βγήκε μέσα από το νερό στο Μαρμάρι. Μια εντυπωσιακή φωτογραφία που και εμείς όταν την είδαμε μείναμε με τον στόμα ανοιχτό.

Όλα αυτά έγιναν στο Μαρμάρι. Μια καταπληκτική κωμόπολη δίπλα στην Κάρυστο.

Σίγουρα είναι πολύ περίεργο και να μας το λέγανε δεν θα το πιστεύαμε με τίποτα ότι βρέθηκε αυτό το πλάσμα στην Εύβοια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα adventure-evia όπου και πήραμε την φωτογραφία, αυτό το περιστατικό έγινε στον κόλπο των Πεταλιών.

Απέχει 111 χλμ ΝΑ. από την Χαλκίδα και 13 χλμ. Δ.-ΒΔ. από την Κάρυστο. Η ευρύτερη περιοχή είναι πλούσια σε πετρώματα και τα οι κάτοικοι της από τα παλιότερα χρόνια ασχολούνται με την επεξεργασία και εξαγωγή πετρωμάτων μαρμάρου και σχιστόλιθου καθώς και με την εξόρυξη της φημισμένης πλάκας Καρύστου.

Το χειμώνα είναι ένα ήσυχο μέρος, ενώ το καλοκαίρι αποτελεί παραθεριστικό κέντρο με πολλά καταλύματα (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια) και κέντρα εστίασης (εστιατόρια, ψαροταβέρνες, ουζερί).