Χαλκίδα: Τα 2 πλάσματα που βρήκαμε αγκαλιασμένα! [Φωτογραφία]

Στην παρακάτω φωτογραφία που βρήκαμε στη Χαλκίδα θα δείτε ότι η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις και αυτό είναι από τα καλύτερα νέα της Εύβοιας

Η αγάπη τελικά δεν κάνει καθόλου διακρίσεις. Είτε είμαστε στη Χαλκίδα, είτε στην Αθήνα, είτε στο πιο απόμακρο σημείο του κόσμου. Αυτά τα δύο πλάσματα που “τσακώσαμε” σε ένα πάρκο της Χαλκίδας, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Μέσα σε ένα καταπράσινο πάρκο στη Χαλκίδα συναντήσαμε μια μεγάλη φιλία. Εκεί κάθονταν κάτω από τον ήλιο δύο υπέροχα πλάσματα. Κατά καιρούς έχουμε συναντήσει πολλά πλάσματα όπως δεν θα ξεχάσουμε στην Κάρυστο χιλιάδες πλάσματα που πετούσαν στον ουρανό. Μόνο που οι πρωταγωνιστές του σημερινού μας ρεπορτάζ δεν πετούσαν αλλά περπατούσαν.

Πρόκειται για ένα σκυλάκι και ένα γατάκι. Υπέροχα σκυλάκια συναντάμε πολλές φορές στην πόλη μας, και μας είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ένας κούκλος και η φωλίτσα του που του έφτιαξαν για τον χειμώνα στο κέντρο της Χαλκίδας. Και με γατάκια έχουμε διαβάσει πολλά ρεπορτάζ και μας είχε κάνει εντύπωση πως μία γάτα ναζιάρα χαλάρωνε δίπλα σε ένα παλιό ραδιόφωνο.

Στην παρακάτω φωτογραφία ένας όμορφος μαυρόασπρος σκύλος κάθισε στον ήλιο να ζεσταθεί. Δεν ήταν μόνος αλλά είχε παρέα του, μια ναζιάρα γάτα. Έτσι μαζί τα δύο υπέροχα πλάσματα κάθονταν και απολάμβαναν τις ζεστές μέρες του χειμώνα.

Η αγάπη τελικά δεν κάνει καθόλου διακρίσεις. Είτε είμαστε στη Χαλκίδα, είτε στην Αθήνα, είτε στο πιο απόμακρο σημείο του κόσμου.