Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό

-Το πράσινο φως για να επαναλειτουργήσουν δια ζώσης τα φροντιστήρια για την προετοιμασία των μαθητών της Γ’ λυκείου ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αλλά και των κέντρων ξένων γλωσσών για όσους ετοιμάζονται να δώσουν εξετάσεις, δίνουν οι ειδικοί, από τις 10 Μαΐου.

-19 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στην Εύβοια, σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ. Μεγάλη αύξηση παρατηρήθηκε στη Φθιώτιδα, στην οποία οι νέες μολύνσεις ανέβηκαν από τις 6 σε 24!

Στην Βοιωτία καταγράφηκαν 11 κρούσματα, στην Ευρυτανία 8 και στη Φωκίδα 1.

Δύο άντρες που είχαν ρημάξει σπίτια στην Στερεά Ελλάδα έπιασαν οι αστυνομικοί. Στην πρώτη περίπτωση ο δράστης παραβίασε παράθυρο του σπιτιού και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα κοσμήματα. Στην άλλη περίπτωση ο δράστης, παραβίασε μπαλκονόπορτα και βρήκε την ευκαιρία να κλέψει διάφορα χρυσαφικά.

-Μια ηλικιωμένη γυναίκα έζησε τον τρόμο έξω από το σπίτι της στην Στερεά Ελλάδα. Την ώρα που άνοιγε την πόρτα, ένας ανήλικος έπεσε με φόρα πάνω της. Την έριξε στο έδαφος και την έκλεψε το πορτοφόλι της που είχε χρήματα. Ο δράστης αναζητείται.

-Στην Εύβοια αναμένονται αραιές νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.