Νέα μέτρα έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, με τους ανεμβολίαστους να αποκλείονται από όλους τους κλειστούς χώρους σε σινεμά, θέατρα, μουσεία, γυμναστήρια και εστίαση.
Μόνη εξαίρεση τα παιδιά ηλικίας 4-17 ετών που έχουν πρόσβαση σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους στην εστίαση, καταστήματα λιανεμπορίου, κομμωτήρια, γυμναστήρια και γήπεδα μόνο με τη διενέργεια self test, 24 ώρες πριν από την παρουσία τους στον χώρο.
Δεν αρκούν μόνο τα σελφ τεστ των σχολείων που οι μαθητές πραγματοποιούν υποχρεωτικά δύο self test για το σχολείο, ως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή.
Ωστόσο, αν έχουν περάσει 24 ώρες όπου έγινε η έκδοση της σχολικής κάρτας, θα πρέπει οι γονείς να κάνουν νέο test στα παιδιά, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος σε κλειστούς χώρους.
Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις μιας και υπάρχουν παιδιά που δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι από τα παραπάνω.
Πρόκειται για τα παιδιά άνω των 12 ετών, που έχουν κάνει το εμβόλιο και δεν είναι υποχρεωμένα να υποβάλλονται σε self test, ούτε για να εισέλθουν σε κλειστούς χώρους, ούτε για το σχολείο.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Συναγερμός για φωτιά τώρα στην Βόρεια Εύβοια
Εύβοια: Έφυγε ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του φως σε όλους
Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δεληγιάννης – 56 χρόνια εφημέριος στην Ιστιαία
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

