Εύβοια: Ένα τρομακτικό πλάσμα που κάθονταν πάνω σε βάρκα! [Φωτογραφία]

Είναι μέσα στην βάρκα και έχει ανοίξει τα φτερά του στην Ερέτρια

Μια φωτογραφία όπου αυτό το άγνωστο πλάσμα δείχνει να έχει την κυριαρχία. Σαν να είναι νευριασμένο έχει ανοίξει τα φτερά του σαν να θέλει κάτι να πει. Δεν είναι μόνο του αλλά έχει παρέα δύο γλάρους.

Μία φωτογραφία μέσα σε μία βάρκα στην θάλασσα έξω από τη Χαλκίδα. Προσοχή, θα ανατριχιάσετε σίγουρα όταν δείτε την φωτογραφία με το περίεργο πλάσμα έξω από τη Χαλκίδα. Η αναγνώστρια που μας έστειλε το υλικό δεν μπορούσε να καταλάβει τι πτηνό ήταν. Της έκανε μεγάλη εντύπωση για αυτό αποθανάτισε την στιγμή στο κινητό τηλέφωνο. Περίεργα πλάσματα είχαμε δει και στην Κάρυστο δίπλα σε ένα ποτάμι.

Θα μπορούσε να είναι από ταινία επιστημονικής φαντασίας, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό και ζωντανό! Έχει γυρίσει την πλάτη του στα άλλα δύο πτηνά και βγάζει μια περίεργη κραυγή. Κάθεται μπροστά στο ξύλινο βαρκάκι. Αγναντεύει την θάλασσα που και αυτή κρύβει πολλά πλάσματα. Δεν θα ξεχάσουμε το τρομακτικό πλάσμα που ήταν μέσα στα νερά της θάλασσας στο Μαρμάρι.

Μια φωτογραφία όπου αυτό το άγνωστο πλάσμα δείχνει να έχει την κυριαρχία. Σαν να είναι νευριασμένο έχει ανοίξει τα φτερά του σαν να θέλει κάτι να πει. Δεν είναι μόνο του αλλά έχει παρέα δύο γλάρους.

Έχει ανοίξει τα φτερά του και είναι λίγο τρομακτικό. Η αναγνώστρια που μας έστειλε την φωτογραφία είπε πως τόσο αυτή όσο και η παρέα της δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο: «Ήταν τέλειο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει κάτι τέτοιο, κανείς από εμάς δεν το έχει ξαναδεί βασικά».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το άγνωστο πουλί άνοιξε τα φτερά του και χάθηκε στον ορίζοντα.

Τα νέα της Εύβοιας

Επόχικο επίδομα 2023: Πότε θα γίνει η αίτηση και η πληρωμή;

Προσλήψεις στο δημόσιο: Ξεκινά η προκήρυξη 1Ε 2023

Μεταφορικό ισοδύναμο: Πότε θα πληρωθεί;

Απάτη στη Χαλκίδα: Περίμενε επιστροφή χρημάτων και άδειασε ο τραπεζικός λογαριασμός

Ψαχνά: Δείτε τι στεναχώρησε τους κατοίκους

Το μυστήριο με τα σπίτια στην Κάρυστο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις