Δείτε τι σχηματίστηκε στον ουρανό της Εύβοιας [Φωτογραφία]

Ξαφνικά όλα έγιναν στον ουρανό στη Λίμνη Ευβοίας

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η φωτογραφία είναι συγκλονιστική και όσοι είδαν αυτή την φιγούρα στον ουρανό, έπαθαν πλάκα. Μια ανάλογη εικόνα στον ουρανό είχαν δει και πριν πολλούς μήνες στην Οκτωνιά, όπου εμφανίστηκε την Μεγάλη Εβδομάδα, ένας σταυρός.

Αν δείτε την παρακάτω φωτογραφία, θα τρομάξετε και εσείς και θα νομίζετε ότι πλησιάζει την περιοχή ανεμοστρόβιλος και ότι θα κάνει πλημμύρες, όπως είχε κάνει ένα πρωί στη Χαλκίδα, κάμποση βροχή.

Τα σύννεφα είναι ένα πολύ συνηθισμένο και συνάμα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο. Κάθε σχηματισμός είναι όμορφος αλλά μερικές φορές τα παιχνίδια της φύσης ξεπερνούν ακόμη και τον πιο εμπνευσμένο καλλιτέχνη. Ανάλογα με την επίδραση κλιματολογικών παραγόντων, όπως η θερμοκρασία, ο αέρας, η υγρασία και το υψόμετρο μπορούμε να θαυμάσουμε μοναδικούς σχηματισμούς. Δεν θα ξεχάσουμε ένα μοναδικό σχηματισμό πριν λίγο καιρό στη Χαλκίδα. Είχαμε πάθει πλάκα όταν είδαμε έναν άγγελο στον ουρανό της Χαλκίδας.

Ένας σπάνιος νεφικός σχηματισμός εμφανίστηκε στον ουρανό της Λίμνης. Η φωτογραφία της Ελένης Αλεξανδρίδη είναι συγκλονιστική. Το σύννεφο είναι τόσο τρομακτικό που νομίζετε ότι έρχεται ανεμοστρόβιλος. Εξάλλου η Εύβοια τους έχει ζήσει αρκετές φορές τους ανεμοστρόβιλους.

Το σύννεφο είναι τόσο τρομακτικό που νομίζετε ότι έρχεται ανεμοστρόβιλος. (πηγή φωτογραφίας: facebook.com Ελένη Αλεξανδρίδη)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιταγή ακρίβειας: Πότε ξεκινά η αίτηση για το voucher 200 ευρώ;

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στα πανεπιστήμια: Πότε ξεκινούν;

Προσλήψεις αναπληρωτών 2022: Πότε ξεκινούν οι δηλώσεις για τις περιοχές;

Αργίες ΟΠΑΠ 2022: Πότε είναι;

Δείτε πόσο τρομακτικός έγινε ο ουρανός στη Χαλκίδα [Φωτο]

Αυτό είναι το θαυματουργό δέντρο στην Νότια Εύβοια [Φωτογραφία]

Μερομήνια 2022 -2023: Τι καιρό θα κάνει;

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις