Σοκαριστική εικόνα στον ουρανό στην Εύβοια: Δείτε τι εμφανίστηκε ένα πρωινό!

Μαγική εικόνα και τραβηγμένη τυχαία ένα απόγευμα στον ουρανό της Οκτωνιάς…

Σταυρός στον ουρανό στην Εύβοια: Ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο κατάφερε να αποθανατίσει στο κινητό του τηλέφωνο ένας άνδρας στην Νότια Εύβοια όταν εμφανίστηκε σταυρός στον ουρανό της Νότιας Εύβοιας. Κατά τύχη, την ώρα που φωτογράφιζε τον ουρανό είδε τα σύννεφα να έχουν σχηματίσει την παρακάτω μορφή ενός σταυρού.

Ένα απόγευμα λοιπόν είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και τότε είδε μία εκπληκτική εικόνα να σχηματίζουν τα σύννεφα.

Από τον καταγάλανο ουρανό, υπήρχε ένα κομμάτι από όπου τα σύννεφα έπαιζαν παιχνίδι και ήταν πραγματικά μαγικό.

Μόλις δημοσίευσε την εικόνα αυτή στα social media, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν στην εικόνα αυτή, κάτι το εξωπραγματικό.

Εκπληκτικό έτσι;

Απίστευτο θέαμα: Λαμπερός σταυρός στον ουρανό (βίντεο)

Ένα παρόμοιο είχε γίνει και στο εξωτερικό όταν εμφανίστηκε ένας σταυρός στον ουρανό όπως και στην Εύβοια. Το περιστατικό σημειώθηκε στη ρωσική περιφέρεια Kostroma. Το περιστατικό έγινε το 2013. Δείτε τι είχε γράψει τότε το newsbomb.gr.

Ο Βλαντιμίρ Rostovcev, κάτοικος της πόλης Sharya, στην Ρωσία, έγινε μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά του, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο του.

Κοιτώντας τότε προς τον ουρανό, αντίκρισε ένα απίστευτο θέαμα: Στον ουρανό πάνω από το σπίτι του είδε έναν λαμπερό σταυρό, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα εξαφανίστηκε.

«Είναι περίεργο, αλλά αφού εξαφανίστηκε ο σταυρός, το αυτοκίνητό μου δεν αντιμετώπιζε πλέον κανένα πρόβλημα», ανέφερε ο ίδιος μετά το περίεργο αυτό συμβάν.

Δείτε την φωτογραφία όταν εμφανίστηκε σταυρός στον ουρανό.

Απίστευτο θέαμα: Λαμπερός σταυρός στον ουρανό
Απίστευτο θέαμα: Λαμπερός σταυρός στον ουρανό/ πηγή φωτογραφίας newsbomb.gr

Δείτε φωτογραφία όταν εμφανίστηκε σταυρός στον ουρανό της Εύβοιας

Από τον καταγάλανο ουρανό, υπήρχε ένα κομμάτι από όπου τα σύννεφα έπαιζαν παιχνίδι και ήταν πραγματικά μαγικό. Μόλις δημοσίευσε την εικόνα αυτή στα social media, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν στην εικόνα αυτή, κάτι το εξωπραγματικό.
Από τον καταγάλανο ουρανό, υπήρχε ένα κομμάτι από όπου τα σύννεφα έπαιζαν παιχνίδι και ήταν πραγματικά μαγικό. Μόλις δημοσίευσε την εικόνα αυτή στα social media, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν στην εικόνα αυτή, κάτι το εξωπραγματικό. Πηγή φωτογραφίας: facebook.com