Έγιναν περίπου 5.600 προσλήψεις με την έλευση της νέας χρονιάς.
Μέχρι στιγμής προσλήφθηκαν 224 νέοι ηλικίας 18-29 ετών σε θέσεις όπως υπάλληλοι γραφείου, πωλητές και συναφή επαγγέλματα, απασχολούμενοι στην παροχή υπηρεσιών και αρχιτέκτονες-μηχανικοί.
Ο νεοπροσλαμβανόμενος, αμέσως μετά την πρόσληψη του, οφείλει να υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση – υπεύθυνη δήλωση αποδοχής συμμετοχής του στο πρόγραμμα σε ειδικό έντυπο στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.
Εκεί δηλώνει και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ). Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Πρώτο Ένσημο» απευθύνεται σε περίπου 35.000 εργαζομένους ηλικίας 18-29 ετών.
Η επιδότηση μισθού είναι 100 ευρώ τον μήνα αύξηση στον μισθό του εργαζομένου εφόσον είναι θέση πλήρους απασχόλησης.
Η επιχείρηση που προβαίνει σε νέα πρόσληψη πρέπει υπευθύνως να δηλώνει ότι θα διατηρήσει τον ίδιο αριθμό εργαζομένων για το διάστημα επιδότησης της νέας θέσης εργασίας.
Αν διαπιστωθεί ότι δεν το κάνει, χάνει την επιδότηση.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

