Δείτε τι κρεμάστηκε έξω από κτίριο στη Χαλκίδα! [Φωτογραφία]

Αυτή η κίνηση έκανε πολλούς να συγκινηθούν όταν την αντίκρισαν στη Χαλκίδα.

Όσοι περνούσαν με τα αυτοκίνητα τους από το σημείο, πραγματικά το καταχάρηκαν. Μάλιστα άλλοι στάθμευσαν το όχημα τους, πήραν το κινητό τους τηλέφωνο και φωτογράφισαν.

Πρόκειται για μια μεγάλη σημαία έξω από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας που βρίσκεται στη Χαλκίδα. Μια μεγάλη Ελληνική σημαία κρεμάστηκε μιας και σε λίγες ημέρες θα εορταστεί η 25η Μαρτίου 2021.

Μια υπέροχη κίνηση που είχε ξαναγίνει πριν την 28η Οκτωβρίου. Δείτε τι κρεμάστηκε τότε έξω από το κτίριο της περιφέρειας.

Η σημαία αυτή τοποθετήθηκε στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου. Το Διοικητήριο της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας φόρεσε τα καλύτερα του κάνοντας μας περήφανους.

Η σημαία όπως βλέπετε και στη φωτογραφία κρεμάστηκε έξω από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας της Εύβοιας και μας έκανε περήφανους. Μια σημαία γίγαντας. Αρκετά ήταν τα μέτρα τόσο στο μήκος όσο και στο πλάτος και όπως θα δείτε έντυσε μεγάλο μέρος του κτιρίου.

Αξίζει να σημειωθεί για όσους θέλουν να επισκεφθούν το κτίριο της αντιπεριφέρειας, δεν είναι μακρυά από το κέντρο της Χαλκίδας. Βρίσκεται στην λεωφόρο Χαϊνά, λίγα μέτρα μακρυά από το γήπεδο της Χαλκίδας.

“Η σημαία και πάλι στον ιστό της” δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης.
Η μεγάλη γαλανόλευκη σημαία έξω από το κτίριο της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Χαλκίδα

Κάθε χρόνο υψώνεται η τεράστια ελληνική σημαία και φέτος στη Χίο

Στο πλαίσιο του Εορτασμού των εθνικών μας επετείων, κάθε χρόνο υψώνεται η μεγάλη Ελληνική Σημαία στο νότιο λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Χίου, με τη συμμετοχή στρατιωτικού αγήματος και στρατιωτικής μπάντας της 96 ΑΔΤΕ.

Πηγή φωτογραφίας: diafaneia.eu

Η έπαρση της σημαίας γίνεται στο λιμάνι της Χίου με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας, με την παρουσία δεκάδων παρευρισκομένων.

Η γαλανόλευκη ξεδιπλώνεται σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας παραμονή της Εθνικής μας Επετείου. Το εμβατήριο της Σημαίας αλλά και τον Εθνικό Ύμνο παίζει η στρατιωτική μπάντα της 96 ΑΔΤΕ.