Δείτε πως εξαφανίστηκαν τα αυτοκίνητα στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας [Φωτογραφία]

Εξαφανίστηκαν όλα τα αυτοκίνητα ως δια μαγείας στην παλιά γέφυρα Χαλκίδας.

Πιο συγκεκριμένα, έφυγαν όλα τα οχήματα και έμειναν μόνο τρία. Δεν εξαφανίστηκαν μόνο τα αυτοκίνητα αλλά και τα σπίτια. Το να εξαφανιστεί η θάλασσα στη Χαλκίδα είναι φυσικό, το να εξαφανιστεί όμως τόσος κόσμος, κάτι πρέπει να συμβαίνει.

Δεν θέλουμε να σας πάμε σε θεωρίες συνωμοσίας, μιας και η απάντηση είναι απλούστατη. Στην παρακάτω φωτογραφία, θα δείτε μια Χαλκίδα όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ. Μια Χαλκίδα χωρίς το άγχος και την υπερβολική κίνηση των οχημάτων.

Στις μέρες μας, έχετε συνηθίσει την Ευβοϊκή πρωτεύουσα όπου δεν πέφτει καρφίτσα στην παραλία και χιλιάδες οχήματα περνούν από την υψηλή γέφυρα μέσα σε μία μέρα. Μόνο μια φορά δεν είχε κίνηση η περιοχή. Δείτε τι έπαθε η παλιά γέφυρα της Χαλκίδας, παραμονή πρωτοχρονιάς και θα καταλάβετε.

Αφήνουμε το lockdown και πάμε σε μια εποχή εντελώς διαφορετική και μοναδική. Στην παρακάτω απίστευτη φωτογραφία, θα δείτε την πόλη μας πριν πολλά χρόνια. Πραγματικά δεν θα πιστέψετε αυτό που θα δείτε. Θα νομίζετε ότι είναι ψέμα.

Και όμως είναι η Χαλκίδα με ελάχιστα σπίτια και τρία μόνο οχήματα. Η φωτογραφία είναι από την γέφυρα της πόλης. Ούτε αρκετός κόσμος περνούσε απέναντι και μάλιστα υπήρχε και ένα άλογο. Η φωτογραφία που βλέπετε απεικονίζει την περιοχή του Καράπαμπα.

Είναι στην κορυφή του λόφου, το κάστρο και από κάτω, σπίτια μετρημένα στα δάκτυλα. Την βρήκαμε στο facebook και πραγματικά μας έκανε τρομερή εντύπωση.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία από την παλιά Χαλκίδα.

Δεν υπήρχαν ούτε οι δρόμοι αλλά ούτε και τα αυτοκίνητα. Είναι μια φωτογραφία πριν δεκάδες χρόνια από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Η πηγή της εικόνας είναι από το facebook. Μόλις ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα, έγινε viral με την μία. Τέτοια εικόνα σπάνια συναντάμε στις ημέρες μας και πραγματικά έχει μεγάλη αξία.