Τρομακτικό! Δείτε τι έπαθε η παλιά γέφυρα της Χαλκίδας [Φωτογραφία]

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει μέσα σε λίγες μέρες στη Χαλκίδα.

Συνέβη και την περασμένη εβδομάδα κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Η παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε είναι από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας ή την συρταρωτή όπως την λένε.

Ξαφνικά από τις δέκα το βράδυ και μετά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όλα άλλαξαν. Σαν κάποιος να πάτησε το pause σε μία μηχανή και να σταμάτησε ακαριαία. Άλλες φορές τέτοια εποχή βλέπαμε εκατοντάδες αυτοκίνητα να περνούν από την γέφυρα. Μάλιστα υπήρχαν φορές με έντονο μποτιλιάρισμα που έφτανε ακόμα και το κοκκινο σπίτι.

Κάποτε ήταν πολύ διαφορετικά στην παραλία της Χαλκίδας

Αν δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο, θα ήταν στα νέα της Εύβοιας. Γιατί αυτή την εικόνα με την έρημη πόλη, πρώτη φορά την βλέπουμε. Ποτέ δεν ήταν τόσο άδειοι οι δρόμοι της πρωτεύουσας.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν εξαιτίας της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όπως είχε συμβεί και τα Χριστούγεννα. Όλα αυτά συμβαίνουν εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Δεν κινείται ούτε φύλλο στην παρακάτω φωτογραφία που βλέπουμε από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Δεν υπάρχει ούτε ένα αυτοκίνητο μα ούτε και άνθρωπος. Η λήψη της φωτογραφίας έχει γίνει στις 10 μισή το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Αυτή η στιγμή θα γραφτεί στην ιστορία ως η μοναδική φορά που συναντήσαμε μια πόλη μεγάλη, τόσο άδεια και έρημη.

Αν δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο, θα ήταν στα νέα της Εύβοιας. Γιατί αυτή την εικόνα με την έρημη πόλη, πρώτη φορά την βλέπουμε. Ποτέ δεν ήταν τόσο άδειοι οι δρόμοι της πρωτεύουσας.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Πάσχα;

Φωτοβολταϊκά στέγης επιδότηση 2023: Πότε θα αρχίσει;

Voucher 400 ευρώ: Πώς θα το πάρετε

Κύμη: Όλο το χωριό βγήκε στον δρόμο για την παρέλαση

Έπαθαν πλάκα όταν την είδαν να κάνει βουτιές στο λιμάνι στην Κάρυστο

Χαλκίδα: Κατέβηκαν στην πυλωτή και τραβούσαν τα μαλλιά τους

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις