Εύβοια: Viral έχει γίνει το βίντεο με την κλοπή

Η απίστευτη εισβολή σε κατάστημα της Χαλκίδας

Είναι από τις ειδήσεις που πραγματικά σοκάρουν στην Εύβοια.

Δυστυχώς η ακρίβεια και η ύφεση της οικονομίας έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα που δυστυχώς είναι καθημερινό φαινόμενο όχι μόνο στην Εύβοια αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η εγκληματικότητα οργιάζει στην Εύβοια και οι αστυνομικοί δεν σταματούν να κάνουν συλλήψεις μιας και έχουν ενισχυθεί οι περιπολίες αυτό το διάστημα. Οι κλοπές έχουν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες.

Η απίστευτη εισβολή σε κατάστημα του Βασιλικού

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η γυάλινη πόρτα σπάει και ο διαρρήκτης τρέχει με φόρα μέσα στο κατάστημα. Και όλα έγιναν λίγες μέρες μετά την τρομακτική κλοπή πάλι σε κρεοπωλείο στη Χαλκίδα.

Όσον αφορά την κλοπή στο Βασιλικό, είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κατευθύνθηκε προς το ταμείο. Χωρίς να χάσει χρόνο, πήρε το συρτάρι της ταμειακής και έφυγε τρέχοντας.

Το πιο τρομακτικό είναι ότι έγινε μπροστά στα βλέμματα των κατοίκων στο Βασιλικό. Τον έβλεπαν, του φώναζαν να φύγει και ο ίδιος τους αγνοούσε.

Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δύο διαρρηκτών που έχουν γίνει πονοκέφαλος για τους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν πέσει θύματα κλοπών. Δείτε το βίντεο:

Η πιο τρομακτική ληστεία

Έγινε στην Θεσσαλονίκη όπου τέσσερις νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν και με την απειλή όπλων πήραν χρήματα και προϊόντα, με τις κινήσεις τους να καταγράφονται καρέ-καρέ από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος.

Συμβουλές για να μην πέσετε θύματα κλοπής

-Μην το διατυμπανίζετε ότι έχετε κατοικίδια διότι έτσι οι διαρρήκτες θα έρθουν προετοιμασμένοι να “εξουδετερώσουν” το σκύλο σας με αθέμιτα μέσα. Καλύτερα να τους πιάσει απροετοίμαστους.

-Ποτέ μην ανακοινώνετε ότι φεύγετε για διακοπές στα άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Είναι σαν να λέτε στους διαρρήκτες: “Ελάτε να με κλέψετε, θα λείπω από το σπίτι”

-Πάντα να χρησιμοποιείτε φιμέ τζάμια που τους εμποδίζουν να κοιτάξουν μέσα στο σπίτι και παράθυρα ασφαλείας που δεν παραβιάζονται εύκολα.

-Μην αφήνετε τα κλειδιά σας σε κοινή θέα και ποτέ μην γράφετε τη διεύθυνσή σας στο μπρελόκ.

-Μην αφήνετε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά ούτε για λίγο. Θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγοροι μπορούν να είναι και με τα σημεία από όπου μπορούν να τρυπώσουν.