Χαλκίδα: Δείτε τι άρπαξαν από σπίτι [Ρεπορτάζ]

Εύβοια: Δείτε τι έβαλαν στην πλάτη οι διαρρήκτες
Ένα από τα νέα της Εύβοιας που θα σε αφήσει με τον στόμα ανοιχτό!

Κλοπές Εύβοια: Τα κρούσματα διαρρήξεων καθημερινά δεν αφήνουν σε ησυχία τους κατοίκους της Εύβοιας.

Καθημερινά είναι τα κρούσματα μικροκλοπών στη Χαλκίδα με τους διαρρήκτες να απλώνουν τα χέρια τους όχι μόνο στα ακριβά αντικείμενα αλλά και στα ρούχα πολλές φορές. Την ίδια ώρα η αστυνόμευση στην Εύβοια είναι αυξημένη λόγω των περιστατικών.

Δεν χρειάζεται να είναι βράδυ για να διαπράξουν μια διάρρηξη, την κάνουν καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Αυτό που κοιτούν πρώτα πριν εισβάλλουν στην οικία είναι να απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες.

Εύβοια: Δείτε τι έβαλαν στην πλάτη οι διαρρήκτες

Πρώτη προτίμηση των διαρρηκτών είναι τα χρυσαφικά και τα χρήματα. Αν βέβαια δεν τα βρουν, δεν φεύγουν με άδεια τα χέρια. Θα πάρουν οτιδήποτε τους γυαλίσει. Στην προκειμένη περίπτωση τους γυάλισε ένα ψυγείο(!)

Το συμβάν έγινε απογευματινές ώρες, όταν απουσιάζαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Βαθύ Αυλίδας. Δύο άτομα μπήκαν στο σπίτι και έκλεψαν το ψυγείο από τον χώρο της κουζίνας. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία που βρέθηκε αμέσως στην περιοχή και κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Εύβοια: Αυτό μην το κάνεις όταν απουσιάζεις από το σπίτι

Το να ανεβάζουμε φωτογραφίες και ποστ στο facebook, μας έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση. Καλό θα ήταν όμως να ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί με το τι επιλέγουμε να μοιραστούμε.

Αν φύγετε μακρυά από το σπίτι σας, βγάλτε όσες φωτογραφίες θέλετε απλά μην τις ανεβάστε μέχρι να γυρίσετε. Καραδοκούν παντού κλέφτες, ας μην ξέρουν καλύτερα πότε το σπίτι σας είναι άδειο.

Άλλη μία πολύ σημαντική συμβουλή είναι να φωτίζεται το σπίτι κατά την απουσία σας. Οι κλέφτες μισούν το φως. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να αφήνουμε ένα φως αναμμένο. Δεν θα υπάρξει σημαντική αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Καρέ-καρέ η πιο απρόσμενη κλοπή

Μπορεί να σας παραξένεψε η κλοπή στο Βαθύ Αυλίδας αλλά υπάρχουν και απρόσμενες κλοπές σε διάφορες περιοχές της χώρας. Δεν πίστευε στα μάτια της η υπάλληλος καταστήματος κινητών όπως βλέπετε στο παραπάνω βίντεο.