Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε σε κατάστημα [Ρεπορτάζ]

Η απίστευτη εισβολή σε κατάστημα της Χαλκίδας

Είναι από τις ειδήσεις που πραγματικά σοκάρουν στη Χαλκίδα.

Δυστυχώς η ακρίβεια και η ύφεση της οικονομίας έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα που δυστυχώς είναι καθημερινό φαινόμενο όχι μόνο στην Εύβοια αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η εγκληματικότητα οργιάζει στην Εύβοια και οι αστυνομικοί δεν σταματούν να κάνουν συλλήψεις μιας και έχουν ενισχυθεί οι περιπολίες αυτό το διάστημα.

Η απίστευτη εισβολή σε κατάστημα της Χαλκίδας

Στόχος κλοπής έγινε κατάστημα σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας. Ένας κουκουλοφόρος είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας. Ήταν ξημερώματα όταν έκανε βόλτες έξω από κρεοπωλείο. Όταν είδε ότι κανένας δεν τον έβλεπε, έβγαλε από την τσάντα του ένα μεταλλικό αντικείμενο.

Με δύναμη άρχισε να χτυπά την γυάλινη πόρτα μέχρι που έσπασε. Όλα έγιναν σε λίγα δευτερόλεπτα. Αφού η πόρτα έγινε θρύψαλα, μπήκε μέσα στο κατάστημα και πήρε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και εξαφανίστηκε.

Η πιο τρομακτική ληστεία

Έγινε στην Θεσσαλονίκη όπου τέσσερις νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν και με την απειλή όπλων πήραν χρήματα και προϊόντα, με τις κινήσεις τους να καταγράφονται καρέ-καρέ από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος.