Ειδικά μαθήματα πανελλήνιες 2024: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Πότε

Ειδικά μαθήματα: Φτάνει η ώρα για την ανακοίνωση των βαθμολογιών

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση για την ημερομηνία που θα βγουν οι βαθμοί των φετινών Πανελληνίων 2024 στα ειδικά μαθήματα.

Πέρσι, μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουλίου είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία και ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες στα Ειδικά Μαθήματα των Πανελλαδικών.

Με τις επιδόσεις στα Ειδικά Μαθήματα, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ, οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί για τις βαθμολογίες στα 4 εξεταζόμενα μαθήματα του Επιστημονικού τους Πεδίου, θα έχουν πλέον μία πλήρη εικόνα από τη συμμετοχή τους στις φετινές Πανελλαδικές.

Μόλις πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των βαθμολογικών επιδόσεων στα Ειδικά Μαθήματα από το Υπουργείο Παιδείας, την επόμενη μέρα προγραμματίζεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων.

Το πιθανότερο είναι να ανακοινωθούν περίπου 10 ημέρες μετά την εξέταση και του τελευταίου ειδικού μαθήματος.

Την ίδια ώρα οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. θα λάβουν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, καταστάσεις σε μορφή pdf ανά Λύκειο με τους βαθμούς στα ειδικά μαθήματα, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι.

Οι εν λόγω καταστάσεις θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν στην προθήκη ανακοινώσεων του οικείου Λυκείου, προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Τέλος, οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Παράλληλα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι συμβαίνει με τις ξαπλώστρες στις Αλυκές;

Εύβοια: Έπαθε πλάκα με αυτό που είδε στον δρόμο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.