Χαλκίδα: Ένας δημόσιος κίνδυνος έκοβε βόλτες τα ξημερώματα!

χαλκιδα, δημοσιοσ κινδυνοσ, ξημερωματα

Το καλό είναι ότι τώρα πια δεν κυκλοφορεί στη Χαλκίδα, για αυτό χρησιμοποιήσαμε στον τίτλο του άρθρου παρελθοντικό χρόνο.

Και πράγματι ήταν δημόσιος κίνδυνος γιατί θα μπορούσε να είχε προκαλέσει ατύχημα και μάλιστα να υπάρχουν θύματα πολίτες οι οποίοι επέλεξαν την συγκεκριμένη ώρα να είναι στα αυτοκίνητα τους και στους δρόμους στη Χαλκίδα.

Το λιμενικό σώμα για άλλη μια φορά έκανε σωστά την δουλειά του όταν κατάφερε να τον ακινητοποιήσει σε δρόμο στη Χαλκίδα.

Όλα έγιναν ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο της ευβοϊκής πρωτεύουσας.

Πρόκειται για έναν 24χρονο που επέλεξε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29.04.2023 να πάρει ένα αυτοκίνητο και να το οδηγήσει.

Το πιο επικίνδυνο που τον έκανε δημόσιο κίνδυνο ήταν το γεγονός ότι κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Την ίδια ώρα όλες οι υπηρεσίες, όπως λιμενικό και αστυνομία κάνουν ελέγχους για τις αυτοσχέδιες κόντρες που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες περιοχές.

Κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα στη Χαλκίδα

Το συμβάν έγινε στην θέση Βουρκάρι και για όσους δεν ξέρουν, πρόκειται για τον δρόμο Παπαστρατή όπως βλέπετε και στον παρακάτω χάρτη.

Το να οδηγεί κάποιος χωρίς δίπλωμα οδήγησης είναι το πιο εγκληματικό όταν οι οδηγοί εκτός από το κακό και συνάμα τρομακτικό οδικό δίκτυο θα πρέπει να αντιμετωπίζουν και αυτές τις καταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δυστυχώς αυτό το φαινόμενο δεν έχει εξαλειφθεί στην Εύβοια και συμβαίνει κάθε τόσο. Είχε ξανασυμβεί και κατά τον Ιανουάριο 2023 που οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις με άλλον έναν δημόσιο κίνδυνο.

Τέλος, από το λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.