Χαλκίδα: Ένας δημόσιος κίνδυνος έκοβε βόλτες στους δρόμους

Χαλκίδα: Κυκλοφορούσε ένας δημόσιος κίνδυνος

Το θετικό είναι ότι τώρα πια δεν κυκλοφορεί στη Χαλκίδα, για αυτό χρησιμοποιήσαμε στον τίτλο του άρθρου παρελθοντικό χρόνο.

Και πράγματι ήταν δημόσιος κίνδυνος γιατί θα μπορούσε να προκαλέσει ατύχημα και μάλιστα να υπάρχουν θύματα πολίτες οι οποίοι επέλεξαν την συγκεκριμένη ώρα να είναι στα αυτοκίνητα τους και στους δρόμους στη Χαλκίδα.

Η αστυνομία για άλλη μια φορά έκανε σωστά την δουλειά της όταν κατάφερε να τον ακινητοποιήσει στη Χαλκίδα. Όλα έγιναν απογευματινές ώρες σε κεντρικό δρόμο της ευβοϊκής πρωτεύουσας. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό που είχε κάνει τέσσερις παρανομίες. Πρώτον, ήταν παράνομα στην χώρα μας. Παράλληλα από τον Σεπτέμβρη είχε κλέψει την μηχανή και δεν είχε άδεια κυκλοφορίας.

Το πιο επικίνδυνο που τον έκανε δημόσιο κίνδυνο ήταν το γεγονός ότι κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Το να οδηγεί κάποιος χωρίς δίπλωμα οδήγησης είναι το πιο εγκληματικό όταν οι οδηγοί εκτός από το κακό οδικό δίκτυο θα πρέπει να αντιμετωπίζουν και αυτές τις καταστάσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, συνελήφθη για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και κλοπή τροχοφόρου ενώ μετά από 5 μήνες, η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.