Λιμενικό προκήρυξη 2022 χωρίς πανελλήνιες: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις

Έχει πάρει ΦΕΚ η νέα προκήρυξη για το λιμενικό σώμα – Πρόκειται για διαφορετικές προσλήψεις και όχι σαν αυτές των πανελληνίων

Πολλοί ρωτούν αν θα ανοίξουν και θέσεις για τη Χαλκίδα. Σε πρώτη φάση οι προσλήψεις είναι για την Αθήνα και μετέπειτα θα παίξει ρόλο οι εντοπιότητα.

Θα έχεις την ευκαιρία να βρεις εργασία αν είσαι πτυχιούχος οικονομικών σχολών. Μέσα από την προκήρυξη στο λιμενικό, θα γίνει απευθείας κατάταξη Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα – ΕΛΑΚΤ.

Ποιος μπορεί να κάνει αίτηση για την προκήρυξη στο λιμενικό 2022;

Θα μπορείς να κάνουν αίτηση για την προκήρυξη στο λιμενικό 2022 αν είσαι πτυχιούχος των Α.Ε.Ι ή εάν έχεις μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε οικονομικά θέματα ή διδακτορικό δίπλωμα σε οικονομικά θέματα.

Οι υποψήφιοι για την προκήρυξη στο λιμενικό θα πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, και κάτω των 35 ετών.

Ποιο είναι το ύψος για την προκήρυξη στο λιμενικό 2022;

Οι άνδρες για την προκήρυξη του λιμενικού πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μέτρα.

Παίζει ρόλο και το ύψος για τις γυναίκες που θα κάνουν αίτηση για μια θέση στο λιμενικό σώμα μιας και θα πρέπει να είναι πάνω από 1,63 μέτρα.

Απαραίτητη μια ξένη γλώσσα για την προκήρυξη του λιμενικού 2022

Θα πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα όπως αγγλικά ή γαλλικά ή γερμανικά ή ιταλικά ή ισπανικά. Δείτε αναλυτικά τα προσόντα για την προκήρυξη του λιμενικού 2022 που αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις μέσα στον Οκτώβριο.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Διαστημόπλοιο ήταν πάνω από την Εύβοια

Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε στο παράθυρο – Η εικόνα που δεν θα ξεχάσει

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.