Τα μεγάλα ψάρια που κολυμπούσαν στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας [Φωτογραφία]

Τα μεγάλα ψάρια όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία κολυμπούσαν στην θάλασσα στη Χαλκίδα και έκανε μικρούς και μεγάλους να κολλήσουν με το θέαμα αυτό.

Όλα συνέβησαν στη παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Ένας φίλος αναγνώστης είχε βγει μαζί με το παιδί του για την απογευματινή τους βόλτα. Τους άρεσε πολύ η θάλασσα και στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής τους, τα κεφάλια τους ήταν στραμμένα στα νερά του Ευβοϊκού. Είχαν διαβάσει τα ρεπορτάζ μας στο evianews.com όπου μεγάλα ψάρια κολυμπούσαν στην θάλασσα και ήλπιζαν ότι ένα τέτοιο ασυνήθιστο θέαμα ίσως να το έβλεπαν.

Και όμως αυτό που θα δείτε παρακάτω δεν ήταν τόσο τα μεγάλα ψάρια αλλά το ασυνήθιστο της υπόθεσης. Δεν ήταν μόνο ένα αλλά δεκάδες που κολυμπούσαν στην περιοχή της παλιάς γέφυρας. Αρκετός κόσμος το παρατήρησε και τους έκανε μεγάλη εντύπωση. Εκείνη την ώρα, αρκετά μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους, που περνούσαν από το σημείο, το είδαν και έμειναν να το κοιτούν αποσβολωμένοι.

Ήταν κάτι το διαφορετικό και παράξενο. Μάλιστα όταν κάποιος τους έριξε ένα μικρό κομμάτι με ψωμί, δεκάδες ψάρια μαζεύτηκαν στο σημείο. Όσο και αν ρώτησαν κάποιους ντόπιους ψαράδες, απάντηση δεν πήραν για την ονομασία των ψαριών που βλέπετε στην φωτογραφία.

Άλλοι είπαν ότι ήταν ξιφίες μωρά, άλλοι τσιπούρες και άλλοι απλώς συμφώνησαν ότι ήταν ένα απίθανο θέαμα στα ρηχά νερά στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας.

Άλλοι είπαν ότι ήταν ξιφίες μωρά, άλλοι τσιπούρες και άλλοι απλώς συμφώνησαν ότι ήταν ένα απίθανο θέαμα που συναντήσαμε στην παλιά γέφυρα της παραλίας της Χαλκίδας. Ένα υπέροχο θέαμα που μας αποτύπωσε ένας φίλος αναγνώστης μας και θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας. Τον ευχαριστούμε πολύ.