
Είναι μια μάστιγα της εποχής οι κλοπές σε καταστήματα με τους διαρρήκτες να μπαίνουν σε αρκετά μαγαζιά στη Χαλκίδα.
Μάλιστα πρόσφατα έπιασαν και ένα άτομο που ήταν υπεύθυνος για κλοπές σε μαγαζιά στη Χαλκίδα.
Δεν είχε παρέα αλλά ήταν μόνος του. Αυτός και το αυτοκίνητο του ήταν υπεύθυνοι για την μπάζα σε 3 μαγαζιά σε περιοχές της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.
Η δουλειά γίνονταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Πολλοί αναρωτιούνται πως μπαίνουν οι διαρρήκτες σε καταστήματα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο δράστης δεν έκανε κάτι το μαγικό. Έβγαινε από το αυτοκίνητο και έβαζε στόχο την κύρια είσοδο.
Μέσα σε λίγα λεπτά την παραβίαζε, έμπαινε μέσα και έπαιρνε ότι χρήματα έβλεπε μπροστά του.
Για την ιστορία να σας πούμε ότι ο διαρρήκτης έχει ήδη συλληφθεί και είναι στις φυλακές.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα με 4 τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

