Πότε αρχίζει η αίτηση για voucher food pass;

Για το voucher θα λαμβάνεται υπόψη η οικογενειακή κατάσταση
Πως θα κάνετε αίτηση για το νέο voucher food pass;

Ξαναέρχεται η συζήτηση για νέο voucher κατά της ακρίβειας που θα είναι μια ενίσχυση για το σουπερ μάρκετ και θα ονομάζεται food pass.

Ένα μέτρο που θα ανακουφίσει οικογένειες και στην Εύβοια. Για το voucher food pass θα λαμβάνεται υπόψη η οικογενειακή κατάσταση, όπως έχει γίνει και για άλλα επιδόματα.

Voucher food pass: Ποια τρόφιμα θα μπορούν να αγοραστούν;

Πολλοί ρωτούν για το πως θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher και που θα ερφαρμόζεται το food pass. Σύμφωνα με πληροφορίες του newse (newse.gr), θα αφορά τρόφιμα από το καλάθι του νοικοκυριού. Το ύψος της πληρωμής του food pass, αναμένεται να διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών και στόχος είναι να εφαρμοστεί το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

Voucher food pass: Ποια θα είναι τα χρήματα της επιταγής;

Το food pass αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του newse να είναι στα είτε στα ίδια χρήματα που ήταν το fuel pass, είτε να υπάρχει μια αύξηση και να φτάσει τα 150 ευρώ. H πληρωμή του voucher του food pass θα γίνεται πάντα με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια.

Το εν λόγω μέτρο για το voucher food pass, είναι γνωστό στην κυβέρνηση εδώ και μήνες αλλά δεν υπήρχε το δημοσιονομικό κενό. Στο τέλος του 2022, η κυβέρνηση θα μετρήσει εκ νέου τις δημοσιονομικές δυνατότητες για νέες παρεμβάσεις, καθώς οι τιμές στα είδη διατροφής έχουν βαρύνει κατά πολύ τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θα έχει καλύτερη εικόνα για τα οικονομικά περιθώρια για το 2023 προς το τέλος του 2022. Εκείνη την χρονική περίοδο θα αποφασίσει για το τι θα γίνει με το voucher food pass που σίγουρα θα διευκολύνει χιλιάδες νοικοκυριά που έχουν επηρρεαστεί από τις μεγάλες αυξήσεις στα τρόφιμα. Όπως και να έχει οι αιτήσεις για το food pass θα αρχίσουν στις αρχές του 2023.

Σχέδιο για food pass voucher, εξετάζει η κυβέρνηση που θα αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2023, όπως βλέπουμε και στο βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό mega:

Τα νέα της Εύβοιας

Αυτή είναι η προκήρυξη για το λιμενικό 2022 χωρίς πανελλήνιες

Προκήρυξη ΟΣΕ 2022- 2023: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Πότε κληρώνει το τζόκερ; Ποια τα αποτελέσματα;

Εύβοια: Τρομακτικό βράδυ έζησε ένας 35χρονος

Χαλκίδα: Δείτε τι ετοιμάζεται για μαθητές της πόλης!

Χαλκίδα: Δείτε γιατί έσπαγε τζαμαρίες το βράδυ

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις