Στερεά Ελλάδα: Δείτε τι τραγικό κάνουν οι οδηγοί [Ρεπορτάζ]

Τραγικός είναι ο απολογισμός των ελέγχων της Τροχαίας
Τραγικός είναι ο απολογισμός των ελέγχων της Τροχαίας

Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα των ελέγχων της τροχαίας σύμφωνα με το στοχευμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

Ειδικότερα πρόσφατα, στελέχη της ΕΛΑΣ έδωσαν προτεραιότητα στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν πολλές παραβάσεις σε όλη την Στερεά Ελλάδα.

Στερεά Ελλάδα: Δεν αφήνουν το γκάζι οι οδηγοί

Μέσα σε μία μέρα είχαμε, 234 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. 70 για υπερβολική ταχύτητα, 4 για αντικανονικό προσπέρασμα, 4 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 3 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 3 για ΚΤΕΟ και 146 λοιπές παραβάσεις.

Παραβάσεις που προκαλούν πονοκέφαλο

Η τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Επίσης η ΕΛΑΣ υπενθυμίζει ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Εύβοια νέα σήμερα

Ποιοι οικοπεδούχοι στην Εύβοια θα πληρώσουν πρόστιμα;

Τα 2 φουλ παράξενα της Εύβοιας που όλο το internet γελά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι