Δείτε τι βγήκε μέσα από τουαλέτα σε σπίτι στην Εύβοια! [Φωτογραφία]

Όλα τα έχουμε δει αλλά αυτό που ξεφύτρωσε μέσα από μία τουαλέτα στην Εύβοια μας έκανε πολύ εντύπωση!

Ήταν ένα μυστικό που είχε τα τελευταία χρόνια. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, η τουαλέτα είχε μετατραπεί σε έναν χώρο που όσοι τον είδαν σάστισαν.

Όλα αυτά έγιναν σε ένα σπίτι στην περιοχή των Ψαχνών. Τα Ψαχνά είναι σήμερα κωμόπολη, περίπου 15 χλμ. βόρεια της Χαλκίδας στην Εύβοια και είναι στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων. Είναι κοντά στη Χαλκίδα και συνδέεται οδικώς μέσω της παραλιακής οδού Χαλκίδας – Ν. Αρτάκης – Ψαχνών.

Παλαιότερα τα Ψαχνά ήταν ένας Δήμος από μόνα τους. Σήμερα είναι έδρα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.

Το 1928 αριθμούσε 2.933 κατοίκους. Στην απογραφή του 2011 αριθμούσε 5.827 κατοίκους και μαζί με τη Μακρυμάλλη, τη Μονή Αγίου Ιωάννη Καλυβίτη, τη Μονή Μακρυμάλλης και τη Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου.

Σε ένα σπίτι στην περιοχή των Ψαχνών βρέθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων.

Αυτό που τους έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το είχε ξεφυτρώσει στην τουαλέτα του σπιτιού στην Εύβοια. Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να βλέπεις μέσα από την τουαλέτα ναρκωτικά.

Ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ήταν φυτεμένο σε γλάστρα, ύψους (1,60) μέτρων, για την ανάπτυξη του οποίου ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε έναν λαμπτήρα με τροφοδοτικό και δύο ανεμιστήρες, καθώς και τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Ύστερα από έρευνα που έκαναν, συνελήφθη αλλοδαπός, σε ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (1,30), (1,80) & (2,80) μέτρων αντίστοιχα.

Στη βεράντα αυτής βρήκαν και ένα δενδρύλλιο κάνναβης, εμφυτευμένο σε γλάστρα, ύψους (1,80) μέτρων.

Στην φωτογραφία βλέπετε τα δέντρα με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπετε την τουαλέτα που μέσα σε αυτήν ξεφύτρωσαν τα δέντρα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.