Χαλκίδα: Θρήνος για επιχειρηματία που έφυγε από την ζωή

Θρήνος στη Χαλκίδα για επιχειρηματία που έφυγε από την ζωή.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο άτυχος άντρας δεν ξύπνησε ποτέ. Οι δικοί του άνθρωποι τον βρήκαν νεκρό. Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, έγινε η κηδεία του Κώστα Τσάλα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς για τον επιχειρηματία που έφυγε ξαφνικά από την ζωή

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο του επιχειρηματία Κώστα Τσάλα εξέδωσε ο ΑΟ Χαλκίς, τονίζοντας ότι ήταν ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας. Μάλιστα είχε βοηθήσει την ομάδα της Χαλκίδας μέσα από την διοίκηση.

Η ανακοίνωση καταλήγει με την υπόσχεση ότι ο ΑΟΧ θα ξαναγίνει μεγάλος, ώστε και ο ίδιος να είναι περήφανος από εκεί ψηλά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η οικογένεια του Α.Ο. Χαλκίς εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου και προπάντων «Χαλκιδάρα» Κώστα Τσάλα.

Ο Κώστας ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την ομάδα σε Διοικητικό πόστο και παρότι τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, συνέχεια ενδιαφερόταν για την πορεία του ΑΟΧ και ήταν πάντα δίπλα μας.

Φίλε Κώστα, καλό σου ταξίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα μας ξανά μεγάλη, ώστε παρόλο που δεν θα είσαι δίπλα μας, τουλάχιστον να είσαι υπερήφανος για αυτή, από εκεί ψηλά.

Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαλκίς, θα καταθέσουμε ένα ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, αντί της κατάθεσης στεφάνου, ως ελάχιστο φόρο τιμής για την συνεισφορά και αγάπη του Κώστα στην ομάδα”.