Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/7) στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Τροχαίας Χαλκίδας για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 16 Ιουλίου 2025, στον κεντρικό δρόμο του Βασιλικού, λίγο πριν την είσοδο της πόλης.
Υπενθυμίζεται ότι στο ατύχημα ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να εκσφενδονιστεί και να τραυματιστεί, καταλήγοντας στο οδόστρωμα.
Αμέσως μετά το συμβάν, κάτοικοι και διερχόμενοι έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.
Στο σημείο κατέφθασαν γρήγορα ένα περιπολικό της Τροχαίας και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον οδηγό της μοτοσικλέτας και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το παζάρι της Αγίας Παρασκευής 2026
Τρομακτικό τροχαίο στη Χαλκίδα, άντρας ήταν πεσμένος για αρκετά λεπτά στον δρόμο
1.021 μέτρα μυστήριο δίπλα στη Χαλκίδα, που οι δορυφόροι δεν μπορούν να νικήσουν Μύθος ή αλήθεια;
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

