Χαλκίδα: Δείτε τι ταμπέλα έβαλε μια επιχείρηση [Φωτογραφία]

Η ταμπέλα που θα δείτε παρακάτω τοποθετήθηκε σε κατάστημα στη Χαλκίδα και είναι απίστευτη.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κουράστηκε όλο αυτό τον καιρό να πέφτει θύμα κλοπής. Μεγάλη χασούρα είναι για τους επιχειρηματίες η περίοδος του lockdown.

Δεν υπάρχει μόνο πρόβλημα στις επιχειρήσεις τους που είναι κλειστές αλλά κατά καιρούς γίνονται στόχοι διαρρηκτών που τα ανοίγουν για να τα κλέψουν.

Δεν γδύνουν μόνο σπίτια αλλά και μαγαζιά. Τώρα που είπαμε σπίτια, δεν θα ξεχάσουμε την απίστευτη κλοπή σε οικία στο Μπούρτζι όπου οι δράστες στην κυριολεξία κατέστρεψαν ένα σαλόνι.

Ήταν τόσο θρασείς που πήραν τα πάντα από το σπίτι. Άρπαξαν ακόμη και τα φώτα. Ναι, καλά διαβάσατε, άρπαξαν μέχρι και τα φωτιστικά.

Το ίδιο θράσος έχουν και στις επιχειρήσεις. Τις “χτυπάνε” και για λίγα ευρώ. Σκοπός τους είναι να μπουν μέσα. Άπαξ και μπουν δεν τους νοιάζει κάτι άλλο. Και λεφτά να μην βρουν, τι είχαμε τι χάσαμε, σκέφτονται.

Και να φανταστείτε ότι την είσοδο τους στο μαγαζί μπορεί να την πληρώσει το θύμα από 100 ευρώ μέχρι και μερικές χιλιάδες. Μιλάμε για τις ζημιές που κάνουν προκειμένου να κλέψουν. Πολλά είναι τα προβλήματα με τις κλοπές στα καταστήματα. Πρόσφατα πάλι δύο άτομα μπήκαν για να κλέψουν την ταμειακή.

Με κατσαβίδι, παραβίασαν την είσοδο αλλά ευτυχώς περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και έτσι συνέλαβε τον έναν από τους δύο δράστες.

Το μήνυμα από την παρακάτω ταμπέλα μπορεί να μοιάζει χιουμοριστικό, αλλά είναι η ωμή αλήθεια. Μια αλήθεια που δυστυχώς βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας.

Οι διαρρήκτες δεν βρίσκουν κάτι να πάρουν αλλά προξενούν ζημιές μεγάλης αξίας, στην προσπάθεια τους να μπουν στο μαγαζί. Για αυτό τον λόγο, η ταμπέλα τους προτρέπει να μην μπουν στον κόπο μιας και δεν υπάρχει κάτι αξίας μέσα.

Η ταμπέλα έχει γίνει viral στη Χαλκίδα. Η απίστευτη ταμπέλα σε επιχείρηση ύστερα από απανωτές κλοπές.