Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Εύβοια: Δείτε πως κατέστρεψαν ένα σαλόνι σπιτιού [Φωτογραφία]

Έπαθαν πλάκα όταν είδαν τι είχε γίνει μέσα στο σπίτι τους στο Μπούρτζι.

Είναι από τις φωτογραφίες όπου τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Από τις φωτογραφίες που πραγματικά σε κάνουν να σωπαίνεις και συνάμα να προβληματίζεστε.

Ένας τέτοιος μεγάλος προβληματισμός έρχεται από ένα σπίτι στην περιοχή Μπούρτζι στην Λάμψακο. Για όσους δεν έχουν πάει, θα πρέπει να σας πούμε ότι είναι μια περιοχή, λίγα χιλιόμετρα μακρυά από τη Χαλκίδα.

Μια περιοχή αραιοκατοικημένη με τους πολίτες να μένουν απροστάτευτοι από τα φυσικά φαινόμενα. Δεν θα ξεχάσουμε με τίποτα, τον γολγοθά που έζησαν τον Αύγουστο όταν πλημμύρισαν τα σπίτια τους και οι περιουσίες τους.

Μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκαν τόσες περιουσίες. Όλα βούλιαξαν στο νερό. Δείτε ΕΔΩ τον τρόμο που έζησαν οι κάτοικοι εκείνες τις ημέρες. Δείτε επίσης πως καταστράφηκαν σπίτια στο Μπούρτζι μέσα σε ένα βράδυ, και δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα.

Άγνωστοι έβαλαν στο μάτι και τα σπίτια. Πρόσφατα, ένα σπίτι στην περιοχή έγινε στόχος των δραστών. Θα πάθετε πλάκα, βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία. Οι δράστες μπήκαν μέσα στην οικία και δείτε πως κατέστρεψαν το σπίτι.

Στην κυριολεξία, το άδειασαν και κατάφεραν να πάρουν τα πάντα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Κατάφεραν να ξηλώσουν μέχρι και τα φωτιστικά. Κατάφεραν να καταστρέψουν ένα σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι αποκαλυπτική. Οι κλέφτες μπήκαν μέσα στο οίκημα και φρόντισαν να το γδύσουν στην κυριολεξία. Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι είναι περισσότερη αστυνόμευση έτσι ώστε να τονωθεί περισσότερο το αίσθημα της ασφάλειας.

“Πολλές φορές δεν κοιμόμαστε τα βράδια και αναγκαζόμαστε να κάνουμε σκοπιές και να φυλάμε την περιουσία μας” μας είπε κάτοικος.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, οι δράστες κατάφεραν να πάρουν τα δύο φωτιστικά. Προσπάθησαν να αρπάξουν και το air condition αλλά δεν τα κατάφεραν. Αρκέστηκαν στα φώτα και στις υπόλοιπες συσκευές του οικήματος.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.