Σεισμός πριν λίγα λεπτά: Αισθητός στην Εύβοια και Αττική

Σεισμός: Μας ταρακούνησε πριν από λίγο στη Χαλκίδα.

Σεισμός πριν 5 λεπτά έγινε αισθητός ακόμη και σε περιοχές της Εύβοιας. Σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 07:10 το πρωί της Τρίτης (06.09.2022) στη Βοιωτία.

Σεισμός τώρα Ελλάδα: Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και είχε επίκεντρο περιοχή κοντά στη Θήβα, στη Βοιωτία. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει σεισμό στην Θήβα.

Σεισμός τώρα Αθήνα πριν λίγο: Την σεισμική δόνηση κατάλαβαν και στην Αττική ενώ η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου της Αθήνας ανέφερε ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή επτά χιλιόμετρα δυτικά, βορειοδυτικά από την Ασωπία Βοιωτίας. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν μόλις πέντε χιλιόμετρα.

Συμβουλές για τον σεισμό

Όταν αισθανθείτε σεισμό, μπείτε αμέσως κάτω από ένα γραφείο ή ένα πολύ γερό τραπέζι. Σταθείτε μακριά από παράθυρα, βιβλιοθήκες, μεγάλους καθρέπτες και άλλα βαριά αντικείμενα που μπορούν να πέσουν.

Προσέχετε τους σοβάδες και τα διάφορα αντικείμενα της οροφής (γύψινες διακοσμήσεις κ.α). Παραμείνετε καλυμμένοι μέχρι να σταματήσει η δόνηση.

Σεισμός τώρα Χαλκίδα
Που έκανε σεισμό τώρα;

Εάν το έπιπλο που σας προστατεύει, μετακινηθεί, προσπαθήστε να το ακολουθήσετε. Στη συνέχεια, θα βρείτε ορισμένες επιπρόσθετες συμβουλές σε περίπτωση που βρεθείτε σε συγκεκριμένους χώρους.

Εάν βρίσκεστε σε ψηλό κτίριο και κοντά σας δεν υπάρχει γραφείο η τραπέζι, κινηθείτε προς τον εσωτερικό τοίχο και προστατέψτε το κεφάλι σας με τα χέρια. Μη χρησιμοποιήσετε ανελκυστήρα. Μην εκπλαγείτε εάν ο συναγερμός τεθεί σε λειτουργία.

Τα νέα της Εύβοιας

Επίδομα θέρμανσης 2022 πληρωμή α δόσης: Πότε ξεκινά;

Πότε βγαίνει ο ΕΝΦΙΑ 2023; Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ από το newse

Εύβοια: Ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται ήχοι από το δάσος [Βίντεο]

Η Χιλιαδού διεκδικεί το βραβείο της καλύτερης τοποθεσίας για ταινίες!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις