Χαλκίδα: Δες που πρέπει να δώσουν προσοχή οι οδηγοί

Πριν από λίγο στάλθηκε ένα δελτίου τύπου από τον Δήμο Χαλκιδέων.

Δείτε που πρέπει να δώσουν την προσοχή τους οι οδηγοί στη Χαλκίδα.

Καθίζηση υπέστη σήμερα, Παρασκευή 15 Μαΐου, τμήμα του δρόμου στην παραλιακή πλευρά της Λιανής Άμμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ένα άγνωστο πλάσμα έξω από τη Χαλκίδα: Ήταν πολύ τρομακτικό και κάθονταν πάνω σε μία βάρκα

Τρομακτική η εικόνα στον ουρανό στην Εύβοια: Εμφανίστηκε ένας σταυρός!

Η φωτογραφία που σόκαρε το ίντερνετ: Δείτε τι τρομακτικό έγινε σε θάλασσα

Δες τι ξεφύτρωσε έξω από τα σπίτια ενός χωριού στην Νότια Εύβοια

Δες που πρέπει να δώσουν προσοχή οι οδηγοί στη Χαλκίδα

Τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων έδρασαν άμεσα για την άρση της επικινδυνότητας, τοποθετώντας την απαραίτητη σήμανση και αποκόπτοντας τμήμα της κυκλοφορίας. Για την ολική αποκατάσταση του οδοστρώματος απαιτείται η σύνταξη μελέτης, η οποία ήδη πραγματοποιείται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου και η έγκρισή της από την Κτηματική Υπηρεσία.

Ο Δήμος Χαλκιδέων παρακαλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου και να ακολουθούν τις οδηγίες της οδικής σήμανσης.

Αυτός ο δρόμος σίγουρα θα σε κάνει να φοβηθείς αρκετά και θέλει προσοχή φίλοι οδηγοί!

Λίγα μέτρα πιο μακρυά, υπάρχει ένας ακόμα επικίνδυνος δρόμος στη Χαλκίδα.

Δεν είναι μόνο κακός αλλά και αρκετά επικίνδυνος δρόμος (Δείτε φωτογραφία ΕΔΩ). Οι οδηγοί ανά τον κόσμο παραπονιούνται για τα οδικά δίκτυα. Το ίδιο ισχύει και για τον παρακάτω δρόμο. Δεν υπάρχει χειρότερος και μάλιστα αυτό το λέμε και με αποδείξεις. Υπάρχει μία ταμπέλα που προειδοποιεί ότι κατά μήκος του οδοστρώματος γίνονται πολλά τροχαία ατυχήματα.

Για όσους ξέρουν από τη Χαλκίδα, ναι καλά καταλάβατε! Μιλάμε για την στροφή Τσεκούρα. Δυστυχώς είναι δεκάδες τα θανατηφόρα ατυχήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ετεροδημότες εκλογές: Ποια είναι η διαδικασία;

Στροφή Τσεκούρα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Χαλκίδας

Ανδρονιάνοι: Δείτε τι κάνουν οι μαλωμένοι

Ποιοι θα πάρουν δωρεάν σπίτια στη Χαλκίδα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις