Οριστικό! Δείτε πότε ανοίγει η γέφυρα του Βασιλικού

Μετά από αυτήν την φονική κακοκαιρία στην Εύβοια, πολλοί ρωτούν πότε θα ανοίξει η γέφυρα του Βασιλικού. Τα νέα είναι ευχάριστα μιας και σε λίγες ώρες θα ανοίξει η γέφυρα του Βασιλικού. Δες τι αλλάζει όσον αφορά την διέλευση της.

Πολλοί επισκέπτες της Νότιας Εύβοιας εδώ και μερικά 24ωρα δεν μπορούσαν να φύγουν από την περιοχή οδικώς μιας και είχε κλείσει ο δρόμος στην γέφυρα του Βασιλικού. Τελικά θα δοθεί στην κυκλοφορία από αύριο πρωί της Τρίτης 11 Αυγούστου 2020.

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στη γέφυρα του Βασιλικού από την Δευτέρα 10 Αυγούστου. Μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προσπαθούσαν να επιδιορθώσουν τις ζημιές που υπέστη η γέφυρα, ώστε να καταστεί και πάλι προσβάσιμη από αυτοκίνητα.

Πιο συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός μίλησε για το πότε θα ανοίξει η γέφυρα του Βασιλικού. Ο ίδιος αναφέρει τα ακόλουθα: “Η γέφυρα του Βασιλικού, σύμφωνα με τους μηχανικούς της υπηρεσίας μας, δεν αντιμετωπίζει στατικό πρόβλημα. Αργά τη νύχτα ολοκληρώνονται οι επανεπιχώσεις για την προστασία της.
Αύριο το πρωί στις 6.30 δίνεται σε κυκλοφορία. Σε μήκος περίπου 50 μέτρων θα είναι ανοιχτό μόνο το ένα ρεύμα για διέλευση εκ περιτροπής. Το ταχύτερο δυνατό θα δοθεί και το δεύτερο ρεύμα.

Γέφυρα Βασιλικού
“Η προσπάθεια για την αποκατάσταση της γέφυρας του Βασιλικού συνεχίζεται πυρετωδώς, έτσι ώστε να επανέλθει η οδική κυκλοφορία, τουλάχιστον για τα μικρά οχήματα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.” δήλωσε ο Κωνσνταντίνος Βαρδακώστας δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.
Κατά την διάρκεια εργασιών στην γέφυρα του Βασιλικού
Κατά την διάρκεια εργασιών στην γέφυρα του Βασιλικού

Άνοιξε ο δρόμος για Βόρεια Εύβοια

“Νωρίς το πρωί (σ.σ Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020), θα δοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα Ψαχνά – Προκόπι.” Αυτά τόνιζε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος δόθηκε στη κυκλοφορία σήμερα στις 6 το πρωί.