Πως βρίσκω τον αριθμό μητρώου ΑΣΕΠ;

Πότε

Ένα αριθμός, χρήσιμος για όσους κάνουν αιτήσεις μέσω του ΑΣΕΠ

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), συστάθηκε με το Ν. 2190/1994 ως ανεξάρτητη αρχή επιφορτισμένη με τον έλεγχο της ορθής εφαρμογής των διατάξεων που διέπουν τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα.

Για την εκπλήρωση της αποστολής του, το ΑΣΕΠ έχει ήδη από τον ιδρυτικό του νόμο εξοπλιστεί με ειδικές εγγυήσεις ανεξαρτησίας.

Το ΑΣΕΠ δεν υπόκειται σε εποπτεία και έλεγχο από κυβερνητικά όργανα ή άλλες διοικητικές αρχές αλλά σε κοινοβουλευτικό έλεγχο σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.

Έχει εθνική εμβέλεια δράσης και διαθέτει αρμοδιότητα κανονιστική, αρμοδιότητα ελεγκτική της νομιμότητας των πράξεων που υπάγονται στη δικαιοδοσία του και περιορισμένη κυρωτική αρμοδιότητα. Κατά τη δεκαπενταετή λειτουργία του πέτυχε να εκπληρώσει με επιτυχία το θεσμικό της ρόλο και να διασφαλίσει αμεροληψία και διαφάνεια στον κρίσιμο και ευαίσθητο τομέα της απασχόλησης στη δημόσια διοίκηση.

Πολλοί το έχουν αποθηκεύσει στα αρχεία τους στον υπολογιστή ενώ άλλοι υποψήφιοι του ΑΣΕΠ, έχουν σημειώσει τον αριθμό μιας και δεν αλλάζει και είναι μοναδικός.

Για να βρείτε τον Αριθμό Μητρώου ΑΣΕΠ θα πρέπει να συνδεθείτε και να ακολουθήσετε την διαδρομή Πολίτες και μετά Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες. Στην συνέχεια θα μπείτε στο Μητρώο.

Στα Βασικά Στοιχεία Χρήστη είναι ο Αριθμός Μητρώου στο Α.Σ.Ε.Π..

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Ένα τεράστιο πλάσμα προχωρούσε στο δρόμο!

Χαλκίδα: Μέσα στα σκουπίδια ήταν ένας θησαυρός!

Εύβοια: Προσοχή υπάρχει δηλητήριο και είναι πολύ επικίνδυνο! [Φωτογραφία]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.