Πως βλέπω ηλεκτρονικά τον λογαριασμό στη ΔΕΗ

Πως μπορείς να δεις ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ;
Πως μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ;

Και όμως μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ και με απλά βήματα θα έχετε στο κινητό σας ή τον υπολογιστή σας τον λογαριασμό.

Όταν βλέπεις πολλούς καταναλωτές να το κάνουν, έρχεται μια στιγμή που λες στον ευατό σου: Πως μπορώ να δω τον λογαριασμό της ΔΕΗ ηλεκτρονικά; Επιλέγουν να πληρώνουν μέσω e-banking δίνοντας μια απλή εντολή μέσω του κινητού τους ή του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή. Και γιατί να μην το κάνεις και εσύ μιας και η ΔΕΗ δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους της να βλέπουν αλλά και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω της εφαρμογής e-bill.

Τα βήματα για να κάνω εγγραφή στο e-bill και να μπορώ να δω τον λογαριασμό της ΔΕΗ ηλεκτρονικά

Για να γλιτώσεις το 1 ευρώ θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να επιλέξεις να μην παίρνεις λογαριασμό σε χαρτί.

Αν είσαι πελάτης της ΔΕΗ πρέπει να μπεις στο e-bill μέσα από το κινητό σου ή τον υπολογιστή για να δεις ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Στην συνέχεια θα πρέπει να κάνεις κλικ στην επιλογή εγγραφή νέου χρήστη. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξεις αν είσαι φυσικό πρόσωπο ή ιδιώτης.

Ανοίγει το σχετικό παράθυρο και εκεί εφόσον είσαι πελάτης θα πρέπει να βάλεις τα στοιχεία που σου ζητά το σύστημα. Ορισμένα στοιχεία υπάρχουν στους λογαριασμούς.
Αφού κάνεις την εγγραφή, παράλληλα θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις να λαμβάνεις μόνο ηλεκτρονικό τον λογαριασμό. Ταυτόχρονα μπορείς να επιλέξεις το νέο πρόγραμμα μηνιαίος Λογαριασμός για νοικοκυριά ή επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, ώστε να λαμβάνεις και να εξοφλείς το λογαριασμό σου κάθε μήνα. Σημειώνεται ότι γίνεται ειδοποίηση για την έκδοση του λογαριασμού με e-mail ή και sms. Ύστερα από όλα αυτά, θα μπορείς να βλέπεις και ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Εύκολα, γρήγορα και απλά.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου 2023; Τι ώρα εμφανίζονται στα ΑΤΜ

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου 2023; Τι ώρα εμφανίζονται στα ΑΤΜ

Φωτοβολταϊκα επιδότηση 2023: Πότε αρχίζει;

Μόλις δεις αυτή τη φωτογραφία στην Εύβοια έρχεται το διαζύγιο!

Χαλκίδα: Σε ποια πάρκα θα γίνει ανάπλαση;

Θα πάθετε πλάκα αν δείτε πόσο χιόνι έπεσε στην Εύβοια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις