Πως να χάσω 5 κιλά σε τρεις μέρες;

Πως
unspalsh.com

Η Δίαιτα των 3 ημερών ή Military Diet είναι η λύση για να χάσω 5 κιλά σε τρεις μέρες. Δίαιτα express για να χάσω γρήγορα κιλά σε 3 ημέρες.

Δημιουργήθηκε από την Αμερικανική Εταιρεία Καρδιολογικών Νοσημάτων και είναι κατάλληλη για τους ασθενείς εκείνους που έχουν ανάγκη να χάσουν κιλά λίπους κι όχι υγρά ή νερό πριν από κάποια σημαντική επέμβαση.

Με αυτό το διαιτολόγιο μου δίνεται η δυνατότητα να χάσω έως και 5 κιλά χωρίς εξοντωτικές ασκήσεις και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι επιμονή κι υπομονή.

ADVERTISING

Παρότι ανήκει στην κατηγορία με τις χημικές δίαιτες, η Military Diet είναι σχεδιασμένη για να καιω λίπος, να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και να έχω γρήγορα αποτελέσματα χάρη στις χημικές αντιδράσεις των συνδυασμών τροφίμων που περιλαμβάνει.

Πρόκειται για ένα πλάνο που κάνω δίαιτα τις 3 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας, και τις υπόλοιπες 4 τρώω κανονικά.

Για να χάσω 5 κιλά σε τρεις μέρες θα πρέπει τις 4 μέρες να τρώω κανονικά όχι βέβαια ποσότητες και λιπαρά, ώστε να μην καταπονείται ο μεταβολισμός μου όπως στις περισσότερες δίαιτες.

Πως να χάσω 5 κιλά σε τρεις μέρες

ADVERTISING

Αυτή η δίαιτα, υπαγορεύει λιγότερο από 1000 θερμίδες την ημέρα και είναι ένα είδος νηστείας.

Και η νηστεία αλλάζει τον τρόπο που λειτουργεί το σώμα. Κι αυτό γιατί, αρχικά η νηστεία μειώνει τα επίπεδα της ινσουλίνης στο αίμα. Όσο πιο χαμηλά τα επίπεδα τόσο πιο καλά.

Έτσι, εκτός από την απώλεια βάρους και αύξηση του μεταβολισμού, τα χαμηλά επίπεδα ινσουλίνης μειώνουν τον κίνδυνο του διαβήτη και αυξάνουν τη μακροζωία. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να έχω τον οργανισμό μου σε κατάσταση αναμονής, μετατρέποντας τον σε μια μηχανή καύσης του λίπους!

Το σκεπτικό είναι ότι θα ακολουθήσω το πρόγραμμα διατροφής για 3 ημέρες την εβδομάδα και στη συνέχεια θα πάρω 4 ημέρες άδεια. Μπορώ να την κάνω για όσο καιρό αισθάνομαι άνετα μέχρι να φτάσω το στόχο μου.

Δηλαδή, 3 μέρες δίαιτα, 4 μέρες άδεια, και μετά ξανά το ίδιο. Προσοχή να μην κολλήσω συνεχόμενα τις ημέρες της δίαιτας.

Αυτές τις 3 μέρες δίαιτας για να χάσω βάρος, πρέπει να κάνω αλλαγές στη διατροφή μου. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για αυτό. Αντί να προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό που τρώω ή να το αναλύω σε ένα σύνθετο μαθηματικό πρόβλημα, εστιάζω στην προσθήκη περισσότερων καλών τροφών.

Τις ημέρες εκείνες που δεν θα είμαι σε τόσο αυστηρό πρόγραμμα μπορώ να καταναλώσω ό,τι θέλω, από σουβλάκια και γλυκά, μέχρι junk food, αρκεί να μην ξεπερνώ τις 1.500 θερμίδες.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Πάγωσε με το πλάσμα που είδε κοντά στην βάρκα του

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα το μεγάλο ψάρι που ήταν στην παραλία

Χαλκίδα: Άφωνοι οι επισκέπτες με αυτό το πανέμορφο πλάσμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.