Ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε στο Αλιβέρι;

Θρίλερ στο Αλιβέρι με πυροβολισμό πριν τα μεσάνυχτα - Στα χέρια των Αρχών ο «πιστολέρο» του Αστυνομικού Τμήματος - Βρέθηκε πεταμένη η καραμπίνα
Θρίλερ στο Αλιβέρι με πυροβολισμό πριν τα μεσάνυχτα – Στα ίχνη του δράστη

Για αρκετές ώρες έψαχναν αυτόν που έκανε τον πυροβολισμό με καραμπίνα στο αστυνομικό τμήμα στο Αλιβέρι αργά το βράδυ του Σαββάτου 17.12.22.

Αναστάτωση και προβληματισμός επικρατούσε σήμερα το πρωί σε μια φιλήσυχη πόλη όπως είναι το Αλιβέρι. Ήταν λίγο τα μεσάνυχτα όταν ο δράστης στο Αλιβέρι, πυροβόλησε το κτίριο όπου στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. Κρατούσε στα χέρια του καραμπίνα και την όπλισε από απόσταση 30 μέτρων με αποτέλεσμα να σπάσουν τα εξωτερικά τζάμια της υπηρεσίας.

Θρίλερ στο Αλιβέρι με πυροβολισμό πριν τα μεσάνυχτα – Στα χέρια των Αρχών ο «πιστολέρο» του Αστυνομικού Τμήματος – Βρέθηκε πεταμένη η καραμπίνα

Από τους πυροβολισμούς έσπασαν τα τζάμια της αστυνομίας χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός αστυνομικών που εκείνη την ώρα είχαν υπηρεσία. Οι αστυνομικοί αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας και ολόκληρη η αστυνομική δύναμη του νομού τέθηκε σε επιφυλακή.

Ξεκίνησαν έρευνες, εξετάστηκαν στιγμιότυπα από κάμερες καταστημάτων του Αλιβερίου και βρέθηκαν τα στοιχεία για τον δράστη.

O 55χρονος το βράδυ του Σαββάτου πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά του κτιρίου που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου. Οδηγώντας το αυτοκίνητό του, πέρασε από έξω και αφού πυροβόλησε μια φορά, προκαλώντας φθορές στα τζάμια του κτιρίου, τράπηκε σε φυγή.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την κυνηγετική καραμπίνα πεταμένη σε αγροτική περιοχή κοντά στο Αλιβέρι και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και ο δράστης.