Αλιβέρι: Θρίλερ με πυροβολισμό το βράδυ

Θρίλερ στο Αλιβέρι με πυροβολισμό πριν τα μεσάνυχτα - Ανησυχία και προβληματισμός για την φιλήσυχη πόλη

Πυροβολισμός με καραμπίνα στο αστυνομικό τμήμα στο Αλιβέρι αργά το βράδυ του Σαββάτου 17.12.22.

Αναστάτωση και προβληματισμός επικρατεί σε μια φιλήσυχη πόλη όπως είναι το Αλιβέρι και κανένας μέχρι στιγμής δεν μπορεί να δώσεις μια εξήγηση για τον λόγο που συνέβη ο πυροβολισμός. Ήταν λίγο τα μεσάνυχτα όταν άγνωστος δράστης πυροβόλησε το κτίριο όπου στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. Κρατούσε στα χέρια του καραμπίνα και την όπλισε από απόσταση 30 μέτρων με αποτέλεσμα να σπάσουν τα εξωτερικά τζάμια της υπηρεσίας.

Θρίλερ στο Αλιβέρι με πυροβολισμό πριν τα μεσάνυχτα – Ανησυχία και προβληματισμός για την φιλήσυχη πόλη

Από τους πυροβολισμούς έσπασαν τα τζάμια της αστυνομίας χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός αστυνομικών που εκείνη την ώρα είχαν υπηρεσία. Οι αστυνομικοί αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας και ολόκληρη η αστυνομική δύναμη του νομού τέθηκε σε επιφυλακή.

Ξεκίνησαν έρευνες και ήδη εξετάζονται στιγμιότυπα από κάμερες καταστημάτων του Αλιβερίου προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για τον δράστη χωρίς να αποκλείεται ωστόσο να υπήρξε και συνεργός που να τον περίμενε λίγο πιο μακριά προκειμένου να διευκολύνει τη φυγή του. Κατασχέθηκε ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η ασφάλεια της Χαλκίδας.