Ένα απίθανο πλάσμα κατέβηκε από ουρανό της Εύβοιας

Ήταν μία απρόσμενη επίσκεψη από ένα πλάσμα σε τραπέζι στην Εύβοια.

Ένα πλάσμα διαφορετικό από όλα τα άλλα. Κάποιος ανθρώπινος νους θα μπορούσε να πει ότι προσγειώθηκε ένα σπουργίτι ή ένα έστω περιστέρι. Και όμως δεν είναι αυτή η απάντηση. Είναι πιο πολύπλοκη. Εκεί εμφανίστηκε κάτι πολύ σπάνιο που δεν το βλέπεις εύκολα στην ζωή.

Άλλοι το λένε σπάνιο πλάσμα και άλλοι τρομακτικό. Πρόκειται για ένα πλάσμα με ιδιαίτερη μορφή. Έχει μακριές και στρογγυλεμένες φτερούγες, κοντή ουρά και ένα δυσαναλόγως μεγάλο πρόσωπο. Τα ράμφη τους είναι κυρτά και γαμψά. Αυτά τα πλάσματα έχουν τέλεια ακοή και όραση. Τα μάτια είναι τοποθετημένα μπροστά, φημίζεται για την σοφία της αλλά όχι για την ομορφιά της.

Μία κουκουβάγια στην Εύβοια (πηγή φωτογραφίας: facebook)
Μία κουκουβάγια στην Εύβοια (πηγή φωτογραφίας: facebook)

Καλά καταλάβατε, πρόκειται για μία κουκουβάγια που έκανε την εμφάνιση της σε ένα τραπέζι στην Εύβοια. Δεν είναι η πρώτη φορά που κουκουβάγια έρχεται στην Εύβοια. Έχει ξαναγίνει και άλλη φορά.

Ένα πλάσμα που θέλει αγάπη

Σου έχω μία υπέροχη είδηση με μία κουκουβάγια που τραυματίστηκε κάποτε στην Πελοπόννησο. Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια κουκουβάγια. Κυνηγώντας να βρει την τροφή της, όπως διαβάζουμε στο argonafplia.gr, έπεσε επάνω σε μια γυάλινη βιτρίνα καταστήματος στο Άργος.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει κάτω στο έδαφος. Ήταν τυχερή γιατί αμέσως αντελήφθη το συμβάν ένας καταστηματάρχης, που έτρεξε να την πιάσει. Βγαίνοντας έξω από το κατάστημα είδε γάτες να πλησιάζουν επίσης την κουκουβάγια. Την άρπαξε στα χέρια του πριν οι γάτες την καταβροχθίσουν.

Μια κουκουβάγια που έχασε τις αισθήσεις της, έσωσε ένας επιχειρηματίας στο Άργός, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων. Πηγή: www.lifo.gr
Μια κουκουβάγια που έχασε τις αισθήσεις της, έσωσε ένας επιχειρηματίας στο Άργός, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων. Πηγή εικόνας: argonafplia.gr

Μπαίνοντας όμως στο μαγαζί είδε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της , αφού είχε κτυπήσει στο κεφάλι από την σύγκρουση με την τζαμαρία. Αμέσως τις έκανε μερικές μαλάξεις και μετά από λίγο το πτηνό συνήλθε.

Ο Γιώργος της έδωσε νερό, την τάισε, την άφησε σε σκοτεινό μέρος. Η κουκουβάγια σήμερα είναι καλά. Κάθεται ήρεμη στα χέρια του σωτήρα της, που σήμερα μόλις σκοτεινιάσει θα την αποχαιρετίσει και θα την αφήσει ελεύθερη.

Διαβάστε τα νέα της Εύβοιας:

Τι απίστευτο έγινε στον ουρανό της Χαλκίδας ένα βράδυ

Του έκλεψαν το αυτοκίνητο του στην Εύβοια, δεν θα πιστέψεις τι έγινε μετά…

Τι τρομακτικό έθαψε μέσα σε έναν στάβλο;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις και τα νέα από την Εύβοια με διαφορετική ματιά στο Evianews.com